Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíZkušenosti
~
paní mudr dobiašova je nejlepši dětsky lékař ktereho znám.naši rodinu ma už tři generace já sama jsem kní chidila jako dítě a nyni tam chodí moje dvě děti petr a daniel prtovi je 8 a danielovi 2 měsíce a mnohokrat mi strašně pomohla jestli to bylo ve dne nebo v noci kdykoli byla k dispocizi a mnohokrát u mých dětí zjistila dřív diagnozu nežli odborný lékař a za to jí moc děkuji lepši lékařku jsme si nepřát.
~
Skvělá dětská lékařka. Hodná, ochotná, příjemná, výborná péče a vstřícný přístup k pacientům i k jejich rodčům. Jsme velmi spokojeni a můžeme ostatním dětem i jejich rodičům paní doktorku jen doporučit.
~
Paní doktorka je velice ochotná, profesionální a k nejen k malým pacientům milá. Jsme s její péčí velice spokojení a vřele všem maminkám doporučujeme.
~
Jsme velmi spokojeni s péčí, kterou paní doktorka poskytuje našim dětem. Je vždy velmi hodná, ochotná a dobře poradí. Děkujeme.
Moni
Velmi příjemná, ochotná a profesionální PANÍ DOKTORKA. Pro malé pacienty má vždy milé slovo a pochopení, rodičům ráda poradí skoro v jakoukoli denní i noční dobu(z vlastní zkušenosti). Sestřička také velmi milá a příjemná, prostředí ordinace i čekárny opět VELMI PŘÍJEMNÉ, bez většího čekání na ošetření. Člověk nemá pocit, že jde do nemocničního prostředí. Tuto ordinaci mohu ostatním maminkám jenom DOPORUČIT.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.