Sam. ordinace PL pro dospělé

Kostnická 898, Pardubice 53006

Jsem s přístupem paní doktorky velice spokojen, vždy je ochotná komunikovat o čemkoli velice fundovaně.

• Sam. ordinace PL pro dospělé Jiný  •

• Š

Super paní doktorka vždy dokáže odhadnout nemoc a následně pomoci,líbí se mi že nic nenechá náhodě a vždy se dovolatele

• Sam. ordinace PL pro dospělé Jiný  •

• Je to arogantní doktorka. Přistěhovala jsem se a hledala nejbližšího doktora,nová paní doktorka mi vynadala, že mám moc dokumentace, že musím sedět u doktorů snad celý dny, kdyby to věděla, že mě vůbec nepřijme. Použila i vulgárních slov. Pomlouvala i mého dřívějšího doktora, jak špatně vedl mou kartu S tímto jsem se ještě nikde nesetkala. Nedoporučuji, v žádném případě!!!!!! K obvodnímu lékaři chodím maximálně jednou za rok.

• V

Tak jsem si náhodou přečetla názory některých pacientů a je mě z nich špatně! Nechodím k ní zaplať Pánbůh často, je pravda, že se čeká dlouho, staříčci si prostě musí popovídat, ze starého člověka je těžké někdy vypátrat přesné informace o problému se zdravím. Ale ten, kdo je slušný, nemusí dávat žádné prezenty a dostane ošetření jaké potřebuje. A že je doktorka trpělivá a vyslechne trápení pacientů není ze zvědavosti, ale i to patří k lékařské práci - mít důvěru pacientů!!!

• S

Chodil k ní můj muž i jeho matka. Oba jsou nyní již jinde a je to dobře. Jsou tam velmi dlouhé čekací doby a v podstatě si o vyšetření musíte říct. Když jedno vyšetření nic neprokáže a chcete další vyšetření, je to velký problém, jako kdyby ho snad platila ze svého. Nicméně, pokud ji nedonesete něco málo ze své zahrádky, nebo něco k snědku a pití, ochota zde není. Důchodci jsou u ní spokojení,protože si jdou pokecat a vždy něco sebou donesou. Ostatní nemají nárok. Nedoporučujeme.

• Z

Doktorko?? Tak máte díky vaší péči o pacienta mín a my o manžela,tátu a dědu.Za celé 2 roky co si stěžoval jste nebyla schopná ani ochotná ho poslat na vyšetření,Byl simulannt,klepal se z chlastu a záda ho bolele z čeho?Prášky jste napsala jaké chtěl on-bez zdr.vzdělání-,jen aby vás neobtěžoval.Když jsme ho odvezli do nemocnice,kde zjistili rakovinu plic v posledním stádiu a pak si ho vzali domů,žádný zájem.Měla jste mu měřit co nejčastěji tlk,nebyla jste u nás ani jednou,ani nezavolala.Dne 10.5. měl jet nakontrolu na onkologii,ale v 00,10zemřel,v 63 letech.Dopoledne jste sem přilítla jak furie na mou 14 vnučku ,jakto že nikde nebyl.Ani jste si nepřečetla hlášení z nemocnice!Kdybych nebyla pod vlivem léku,asi by jste špatně odcházela.Nejsme jediní a již se domlouváme na hromadné žalobě,i když nám nikoho nevrátí.Ale lidé jako vy by měli být přezkušování ze znalostí i etiky!!!Doufám a věřím ,že osud a příroda vám vše vrátí a hodně krutě .Vybírej dál od babek naturálie ,život si vybere od tebe a brzy.

• Z

Nemožná.Ignoruje i nařízení nemocnice a diky ní mi umřel tatinek který byl 63let stary z ktereho dělala alkoholika

• Koukám, že je to spousty kladných hodnocení, ale rozhodně s nimi nesouhlasím. Paní doktorka je arogantní člověk. Ano milá umí být také, ale jen k některým pacientům. U ní rozhodně palec dolů!!!

Jsem moc spokojen,vždy když jsem mněl nějaký problém
    tak ho vyřešila bez problémů i mimo ordinační hodiny.

Paní doktorka je velice pečlivý člověk, má velmi hezký přístup k pacientovi, je ochotná vyslechnout, poradit. Mně moc pomohla při těžké nemoci mého manžela, a také po jeho úmrtí. Nevyměnila bych ji a jsem ji moc vděčná za vše co pro nás pacienty dělá.