MUDr. Jana Schmidtová

Praktický lékař Více

Vrchlabí 1 adresa

Praktický lékař pro dospělé

Jihoslovanská 467, Vrchlabí 54301

Já musím paní doktorku i sestřičku velice pochválit. Paní doktorka se mnou má (bohužel) dost práce a nikdy mě neodmítla, nikdy jsem necítila neochotu či aroganci. Naopak, díky ní, se problém začal řešit okamžitě a nyní podstupuji správnou léčbu. Moc děkuji za pomoc :-)

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• A

Bohužel od paní doktorky odcházím. Pokud potřebujete pomoci s chřipkou nebo angínou, jistě vám doporučí nějaké prášky, které pomohou, ale pokud jde o nějaký méně častý problém, jako v mém případě, neví si paní doktorka rady.
    Občas mi přišlo, že mě ani moc neposlouchala.
    Tímto hodnocením nechci paní doktorce nijak uškodit, je to jinak sympatická paní, ale nepomohla mi a při návštěvách v její ordinaci jsem se necítil dobře, proto přecházím jinam.

• Praktický lékař pro dospělé  •

• A

Sebestředná je trefné slovo, absolutně ignoruje pacienty, snaží se manipulovat ve svůj prospěch. Nedoporučuji pro nikoho.
    Jediný komu její léčba vyhovuje je ona sama.
    Nebere ohled na přání pacienta a jeho názory.

Jsem velmi spokojená já i celá rodina, paní doktorka zkoumá nemoc ze všech hledisek, snaží se o medikaci šetrnou, je empatická, milá, zodpovědná!!! co je platné, když se jiný řehtá jako kůň, ale nedovede léčit!!! to se u paní doktorky naštěstí neděje!!
    Děkuji, že ji máme!!
    Jarka

• I

To že se nesměje neznamená, že svou práci nedělá dobře. Podle mne je to zatím jediná doktorka, která mi kdy vyhovovala a myslím si, že svou práci dělá fakt výborně.

Já, jsem s paní doktorkou velmi spokojen je důsledná příjemná a laskavá.Vždy jsem od ní odcházel spokojený.Je profík dávám jí velkou jedničku.

• T

Již na první pohled je paní doktorka velice příjemná, srdečná, jeví zájem o pacienta a jsem přesvědčen, že je skutečný profesionál.

• S

Nedovede te si představit, jak je neskutečně obtížné se o berlích vyšplhat k paní doktorce do druhého patra v budově bez výtahu. U paní doktor počítejte s chladným, neosobním přístupem. Je jakoby neustále duchem mimo. Už se poohlížíme s rodinou jinde.