Jihoslovanská 467, Vrchlabí 54301
Lenka
Já musím paní doktorku i sestřičku velice pochválit. Paní doktorka se mnou má (bohužel) dost práce a nikdy mě neodmítla, nikdy jsem necítila neochotu či aroganci. Naopak, díky ní, se problém začal řešit okamžitě a nyní podstupuji správnou léčbu. Moc děkuji za pomoc :-)
• Praktický lékař pro dospělé • Jiný •
Alena
Bohužel od paní doktorky odcházím. Pokud potřebujete pomoci s chřipkou nebo angínou, jistě vám doporučí nějaké prášky, které pomohou, ale pokud jde o nějaký méně častý problém, jako v mém případě, neví si paní doktorka rady.
Občas mi přišlo, že mě ani moc neposlouchala.
Tímto hodnocením nechci paní doktorce nijak uškodit, je to jinak sympatická paní, ale nepomohla mi a při návštěvách v její ordinaci jsem se necítil dobře, proto přecházím jinam.• Praktický lékař pro dospělé • •
alice
Sebestředná je trefné slovo, absolutně ignoruje pacienty, snaží se manipulovat ve svůj prospěch. Nedoporučuji pro nikoho.
Jediný komu její léčba vyhovuje je ona sama.
Nebere ohled na přání pacienta a jeho názory.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jarka
Jsem velmi spokojená já i celá rodina, paní doktorka zkoumá nemoc ze všech hledisek, snaží se o medikaci šetrnou, je empatická, milá, zodpovědná!!! co je platné, když se jiný řehtá jako kůň, ale nedovede léčit!!! to se u paní doktorky naštěstí neděje!!
Děkuji, že ji máme!!
Jarka• • •
I
Ivet
To že se nesměje neznamená, že svou práci nedělá dobře. Podle mne je to zatím jediná doktorka, která mi kdy vyhovovala a myslím si, že svou práci dělá fakt výborně.
Martin Š.
Já, jsem s paní doktorkou velmi spokojen je důsledná příjemná a laskavá.Vždy jsem od ní odcházel spokojený.Je profík dávám jí velkou jedničku.
T
Tomáš P.
Již na první pohled je paní doktorka velice příjemná, srdečná, jeví zájem o pacienta a jsem přesvědčen, že je skutečný profesionál.
S.
Nedovede te si představit, jak je neskutečně obtížné se o berlích vyšplhat k paní doktorce do druhého patra v budově bez výtahu. U paní doktor počítejte s chladným, neosobním přístupem. Je jakoby neustále duchem mimo. Už se poohlížíme s rodinou jinde.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní