Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
Dušan N.
Vzdy vstřícná,nejednou pomohla.Chodíme tam cela rodina.Za sebe a manželku.VÝBORNÝ!!! Takže jen tak dal!
~
Paní doktorka se tento rok akorár tak fláká,neustále někde cestuje a přehrává svou práci na jiné.
A jak už tu někdo poznamenal je krutá,nesoucitná a s diagnozou si moc hlavu neláme.
~
Super doktorka, bezproblémová komunikace, ještě se mě nestalo, že by mě při potížích nevyšetřila nebo na vyšeření neposlala.A za to jí moc děkuji...více takových kvalitních lékařek.
~
Neznám lepší paní doktorku.Krásná,pracovitá,plná empatií k pacientům, kterým se snaží vždy ochotně a co nejrychleji vyřešit jejich jakýkoliv zdravotní problém. U ostatních pomůže všem DOBROU radou! To, že je někdy příkrá, je známkou toho, že dobře zná své pacienty a jejich okolí.Dobře si všímám toho jak odborně asi léčí, když člověk, který byl před 17ti léty skrz nazkrz žlutý a pohublý, je ještě pořád tady a v dobré kondici už několik let.Mně, pí doktorka na mé nářky na zdraví ve čtyřiceti řekla "no tak vidíš, to jsi už napůl opotřebovaná", a do dnes se tomu směji, už 22let a zároveň mně to pomáhá k nadhledu. Mně a celou moji rodinu obětavě léčí za což jsem jí nikdy ještě dostatečně nepoděkovala.
bosnotro
nesouhlasím z níže uvedeným komentářem!!!!nejlepší paní doktorka kterou sem kdy měl.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.