Jana Chvalinová

Pediatr Více

Jičín 1 adresa

Oborová zdravotní pojišťovna

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 2 Více

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Umístění: Ordinace

Skvělá paní doktorka. Vždy trpělivá, empatická, vyšetřuje pečlivě, velice osobní přístup. Moc moc Děkuji. H.Š.

I
Umístění: Ordinace

Paní doktorka se starala o obě moje dcery Julii i Ajdu a byly jsme spokojené a plně jsme ji důvěřovaly jako odborníkovi i člověku.

jsem s pani doktorkou velice spokojena.chodim k ni se dvema detma a nikdy nebyl zadny problem a kdyz byla potreba rada velice rada a ochotne poradila

Celé dětství jsem navštěvovala tuto paní doktorku, se vším poradila, pomohla a za to jí patří velké díky a jen tak dál !! :)

mám tři děti a s paní doktorkou jsem velice spokojená.můžu jen doporučit

dobrá lékařka,nikdy nás neodbyla

Najlepšia lekárka na svete a super teta. Veľmi milá a príjemná.

Paní doktorka se stara o mého chlapce již od narozeni a jsem s ní velice spokojená. Ve všech situacích jsme v ní měli oporu. Je to ta nejlepší doktorka !!!!!!!!!

Báječná paní doktorka,velmi milá a pečlivá !!! Moc děkujeme za její péči! Iva Jirásková

I

Děkuji moc paní doktorce,za její péči o naše děti ,za její laskavý přístup a pečlivost s jakou se o nás stará!Čekání na novou lékařku pro naše děti, je neskutečně dlouhé.Ale zde , u paní doktorky Chvalinové, jsme nalezli to , co nám schází,po odchodu paní Rydlové.Laskavý,lidský přístup,pečlivost,vstřícnost,...děkuji