Poliklinika HELP, s.r.o. - EUROCLINICUM a.s.

Karla Šípka 282, Pardubice Vii, Pardubice 530 09

Sam. ord. lékaře spec. - chirurgie

Na Lužci 718, Lázně Bohdaneč 53341

Sam.ordinace lék.specialisty-chirurgie

Masarykovo náměstí 2667, Pardubice 53002

• S

Jsou to již tři měsíce, co mi pan doktor provedl plastiku předního zkříženého vazu v koleni (krom jiného). Od prvního vyšetření přes operaci, do prozatím poslední kontroly mě nenapadá nic negativního, co bych mohl k panu doktorovi říct. Jeho neuvěřitelně lidský a přátelský přístup, ochota vysvětlit, co bude při operaci provádět (a po operaci, co provedl) a následná pooperační péče zaslouží uznání. Už jen množství činností, které mohu po třech měsících bez větších bolestí provádět vypovídají o kvalitní práci pana doktora. Mohu jen vřele doporučit.

• Poliklinika Rokycanova  •

• R

pan doktor mě operoval koleno a nemelo to chybu machr ve svém oboru vše vysvětlí poradí kamarádský přístup díky za vše.

• H

Pana doktora mohu osobně jen doporučit. Je to výborný lékař s lidským přístupem bez zbytečných okázalostí. Osobní zkušenost mám ze dvou operací pravého kolene i výbornou následnou pooperační péčí. Děkuji pane doktore...

• H

Pana doktora mohu osobně jen doporučit. Je to výborný lékař s lidským přístupem bez zbytečných okázalostí. Osobní zkušenost mám ze dvou operací a výbornou následnou pooperační péčí. Pane doktore děkuji...

• Byl jsem u Pana doktora poprve s kolenem dne 29.9 2016 v tento den me operoval a naprosto spokojen muzu.nadale behat hrat fotbal atd... nikdo nikdo v Ceske Republice neni lepsi nez Pan doktor Vanac a jeho kolega z Bohdance moc vam dekuji Panove

• A

Mám ty nejlepší zkušenosti velmi dobrý doktor.

Výborný doktor s perfektním přístupem k pacientovi. Klidné a pohodové jednání, vše vysvětlil. Doporučuji všem.

Je to pan doktor, operoval mi koleno v r. 1993...a musím říct, že ho mám v naprostém pořádku. J Czerlinski

• nejlepsi lekar-kolenar jakeho znam, operoval me (pretrzeny krizak)a absolutne bez problemu.navic ochotny a vstricny, coz se dnes ve zdravotnictvi moc nevidi, mohu jedine doporucit