Poliklinika Rokycanova
Poliklinika Rokycanova
Rokycanova 2798
53002 , Pardubice , pardubický
Kontaktní údaje
Názory o lékařích ze zařízení
Přesnost
Péče
Zařízení
Pavel Račanský
Zkušený chirurg. Vše vysvětlil a hlavně POMOHL!
Naprostá spokojenost, zákrok absolutně bez bolesti! DOPORUČUJI! -
Zdena Č.
Mám s návštěvami u pana doktora jen ty nejlepší zkušenosti,sestřička je taktéž vlídná a příjemná jako pan doktor.
Neochota paní doktorky v čemkoliv pomoci. Neporadí. Má jen svůj názor a ostatní názory vůbec nepřijímá. Velice nepříjemná.
Určitě nedoporučuji. V životě jsem se s takovým jednáním jako u toť paní doktorky nesetkala.Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
zsv
Jsem naprosto spokojen jak s paní lékařkou tak se zdravotní sestrou. Navštěvuji tuto ordinaci už několik let.
Z. H
Mudr. Peršín je pro mne nej kapacita. Již 16let. Jsem moc ráda, že jsem se k němu dostala. Pan doktor dává důraz, na dodržování prevence. Což oceňuji, a snažím se... .
Jinak přeji hezký den. -
Aneta
Objednávali jsme naší dcerku k paní doktorce na nastřelení naušnic a jsme maximálně spokojený. Velice milý a profesionální přístup. Mockrát děkujeme
Jindra knapova
Panu doktorovi Kordovi a jeho kolegům z Oftexu nikdy nebudu dost vděčná. Pan doktor přijal mého syna k léčbě oka po úrazu kdy v Praze po měsíci "léčby" sdělili, že pro 20leteho syna nemají léčbu. Pan doktor syna vyléčil na oko vidí a dokonce se mu zlepšilo i jeho druhé tupozrake oko. Pane doktore, děkuji Vam z celého srdce za komplexní léčbu... A to nás obou. Optimismus a naděje kterou jsme od Vas dostávali nastartoval proces léčby a vše po roce se zlepšilo a syn vidí a může žít plnohodnotný život. Děkuji za sebe jako mámu a děkuji za svého syna. S vdecností, láskou Jindra Kňapova
M.K
jsem diabetik a chodím k paní doktorce už mnoho let a nikdy se mi nestalo že by něco nevysvětlila a naopak když se mi nedaří snaži se mi pomoct a podpoří mě je skvěla všem pacientum mohu jen doporučit
Ivana
K pani doktorce chodim jiz 10 let a to i v tehotenstvi. Je mila, ale na me az prilis propaguje prirodni lecbu hypnoporody atd a take nema prilis moderni vybaveni.
Eva Brychová
Pan doktor je vstřícný, trpělivý a chápající odborník, děkuji mu za péči, kterou mi mnoho let věnuje