Jan Kolečkář

El. Krásnohorské 321, Frýdek-Místek 738 01

Sagena s.r.o., Denní stacionář interní

8. pěšího pluku 85, Frýdek-Místek 73801

• R

Lékař asi dobrý, ale připadá mi vyšetření krátké méně důkladné. Ale proč hlavně hodnotím je přístup a jednání sestry katastrofa. Nemluvě komunikace po telefonu to je úroveň šílená.

• Nemocnice ve Frýdku-Místku Jiný  •

• S

Kdysi příjemný a ochotný lékař je dnes slušná katastrofa. Akutní návštěva kvůli výpotku v koleni, kdy bolest byla už šílená, byla opravdu zážitek. Už ode dveří byl viditelně naštvaný a byl nepříjemný. Celou dobu v ordinaci byl rýpavý a potížím s koleny se vysmíval a při psaní pracovního omezení se mi vysmíval přímo do obličeje, že jestli mě s tímto někdo vezme? No naprosto otřesný, neprofesionální přístup a přecházím jinam. Měl by se nad sebou zamyslet. Není v pořádku takto jednat s pacientem

• jiné místo Jiný  •

• R

myslím,že odborník na svém místě, operoval mi koleno a zdá se to být zase dobré jak před natržením menisku. Děkuji !

Vynikající doktor se zájmem o pacíenta, velice příjemné vystupování , milý , usměvavý, takových by mělo být více.

Operoval mne koleno a chodím k němu do ambulance.

Je to člověk se zájmem o pacienata, což někde není.
    Lékař jak se sluší a patří.

• B

Má pochopení,poradí,pomuže.