Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíZkušenosti
Lada B.
Pan doktor by měl jít už do důchodu, špatné vybavení i metody ošetření. Poté co mne odmítl ošetřit-ikdyž byl v ordinaci, jsem přešla k jinému dr. Díky péči pana dr. Koláře jsem málem přišla o jeden zub(hluboký kaz,který nebyl vidět-nepoužívá rentgen).Nedoporučuji!!!
Vivien2
Já se přidávám, bohužel k negativním hodnocením. Přešla jsem od pana doktora k jinému.... Pan doktor má sice skoro vždy poměrně brzy volno, zatímco u jiných se čeká min. 2 týdny. Taktéž jak tu říká jedna paní, každá prohlídka byla v pořádku, když mne nic nebolí tzn. že není problém. Můžu panu doktorovi tedy poděkovat, že mám asi 5 kazů, z toho jeden zub hodně zkažený, údajně měl být ošetřen už před zhruba 4 lety a zub se mi prý časem asi úplně rozpadne, jak je slabý. A také mi vždy plomboval osmičky, které se normálně trhají, protože jakmile mají kaz, budou vždycky dělat problém. Takže tak. Škoda :(
pacientka
K panu doktorovi Kolářovi chodím s celou rodinou více jak 10 let. Jsme sním velice spokojeni. Jeho přístup i odbornost 1A
Rozhodně doporučuji tohoto lékaře, je pečlivý, nic nezlehčuje a je skvělý diagnostik.
K panu doktorovi chodím již řadu let a jsem s ním spokojený. Nedávno mi p.doktor trhal kořen zubu (8)a již druhý den jsem nevěděl, že tam nějaký byl. Za tento zákrok musím p. doktorovi poděkovat.
Touchdown! That's a ralely cool way of putting it!
Jedním slovem hrozná zkušenost.
velmi milý a šikovný veterinář
Studovala jsem v Plzni a našla si tam zubaře (pana Koláře), protože v místě bydliště bylo nemožné sehnat alespoň průměrného zubaře, a i když už v Plzni nestuduji, dojíždím tam k lékaři i nadále, protože tak perfektně jako pan Kolář se mi o zuby nikdo ještě nestaral. Na požádání mi dá injekci proti bolesti i na standartní vrtání, vždycky se ke mě choval mile, stejně tak i sestřička, a s veškerými zákroky jsem nikdy neměla problém. Pokud hledáte lékaře s lidským přístupem, můžu pana Koláře jedině doporučit! Jana Vítová
v pohode zubar takej typos
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Českých Budějovicích
Praktičtí lékaři v Prachaticích