Babice 46, Kyjov
OrdinaceNa tento adrese online kalendář není aktivní
Zobrazit ostatní zubařů v okolíZkušenosti
Názory pacientů
Přesnost
Péče
Zařízení
Martin Horký
Doporučujeme. Velmi profesionální přístup. Při objednání sme nikdy nečekali. Přesně informuje co Vám bude dělat a proč.
Pan MUDr. Jakub Černý mi nepřišel vůbec namyšlený, ani arogantní (možná tak na některé lidi působí svou vyzáží a udělají si hned úsudek), jak tu někteří pacienti píší.Názor, že si vybírá koho ošetří a koho vyhodí,bych tipoval, že vzešel z jeho požadavku, alespoň 1x ročně přijít na preventivní prohlídku (jinak vyřazuje z databáze). Mně osobně toto problém nedělá a vždy se s ním dá domluvit, ke mně a mojí přítelkyni se choval vždy velmi uctivě a slušně. Co se týče odvedené práce, jsem velmi spokojen.
~
MUDr. Jakub Černý je namyšlený a nepříjemný mladý lékař, velmi arogantní ke svým zákazníkům - pacientům. Pozor, za všechny jeho " zubařské výkony " vybírá peníze bez varování nebo konzultace s pacientem. Vydání stvrzenky nebo jiného dokladu nepovažuje za nutné ! Rozhodně nikomu nedoporučuji tohoto lékaře a vřele doporučuji všem budoucím zákazníkům ( pacientům ) obrátit se na jiného kvalitnějšího zubaře ve svém okolí.
paja
namyšlený, nepříjemný a rozhodně nikomu nedoporučuji
Alena
MUDr. Jakub Černý je velmi ohleduplný k našim postiženým dětem. Přijal nás všechny s úsměvem a ochotou.
Ala
Je namyšlený,arogantní a hlavně za vše vybírá peníze...Taky si vybírá koho ošetří a koho vyhodí...
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.