Zobrazit ostatní profily chirurgů v okolíZkušenosti
2 názory pacientů
krizova.zaneta
Veľké ďakujem... Za starostlivosť, ľudskosť, príjemné zaobchádzanie chirurgickému oddeleniu.. Hornicka nemocnica Karviná.. Obzvlášť pánu doktorovi Ivovi Klaus za odbornosť, profesionalitu a veľké srdce.. Prajem celému oddeleniu veľa síly a trpezlivosti do ďalších rokov, z pozdravím Žaneta Křížová Bohumin
Radek Palacky
Zhruba půl roku jsem se trápil s výhřezem ploténky 6mm v oblasti L5/S1.Po vsemoznych konzervativnich pokusech o zlepseni a zhorseni bolesti na neunosnou miru,jsem se rozhodl pro operaci.Puvodne jsem mel byt operovan v Ostrave ale na zaklade kladnych ohlasu na Karvinskou Hutnickou (chirurgie patere) jsem se skontaktoval s Mudr.Klusem. Byl jsem mile prekvapen profesionalitou,objasnenim problemu a vzhledem k me situaci i velice rychlym nalezenim terminu v jeho napěchovaném kalendáři plánovaných operací...Po 5 dnech po operaci veskere bolesti zmizely,zustala jrn slaba bolest v operacni rane a po temer 3mesicich utrpeni, jsem schopen velice obstojne,bez berlí a hlavne BEZ BOLESTI!!! chodit.Chci tímto panu doktorovi velice poděkovat jak za přístup tak za bezchybné provedení operace která mne zbavila snad nejhoršího zážitku v mém životě...Doporučuji KHN,jsou tu fakt odborníci!!! Děkuji.Radek Palacký ,Hostašovice.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.