MUDr. Ivana Janštová

Vodňany 1 adresa

Stomatologická ordinace

Mokrého 186, Vodňany 38901

• O

Velmi milá, usměvavá, vstřícná paní zubařka, vždy vše udělá perfektně, vřele doporučuji :-)

• Stomatologická ordinace Jiný  •

• U

Velmi dobrá zubařka!Vždi příjemná a hodná k dětem....škoda ,že nejsou i ostatní lékaři jako je Mudr.Janštová.Děkuji jí za vše .....mohu jen doporučit!

• velká odbornost a velmi profesionální lidský přístup
    Blanka Varausová - pacient

• doporučuji

• Je skvělá!

• Mohu jen doporučit,
    z osobní zkušenosti,
    jak profesionálně, tak lidsky.

Velký dík

• skvělá doktorka

• Velice příjemna a pečlivá.K dětem je vždy velice vstřícná a nekřičí na ně.Získává si jejich důvěru.I já jako její pacientka jsem s ní plně spokojena a vždy my pomůže s největší pečlivostí jí ji vrozenou.Jsem velice ráda,že ji tady máme.

VELMI DOBRÁ ZUBAŘKA,DÍKY NÍ SE JIŽ ZUBAŘE NEBOJÍM,JE PŘÍJEMNÁ A RYCHLÁ A ŠIKOVNÁ,CHODÍME K NÍ CELÁ RODINA.

• A

Vřele doporučuji,milá,skromná,obětavá!Absolutně u mé osoby odbourala strach ze zubaře a jakýchkoliv stomat.zákroků!Vždy má kolem sebe příjemné, výborně naladěné i ochotné sestřičky.