Kochova 1185, Chomutov 43012
Jarda P.
Patří mezi nejlepší zubaře . Velmi příjemná, milá a charismatická , pečlivá a dokaze
i poradit, mohu všem doporučit• Ord. praktického lékaře stomatologa • •
Michaela
Absolutní spokojenost. Jako malá jsem měla problém se zubem. Konkrétně ten, že jsem nešťastnou náhodou přišla o polovinu zubu, tzv. jedničky. Pro děvče v pubertě samozřejmě naprostý konec světa. Paní zubařka mi odumřelý zub nahradila korunkou. A to ne jednou. Vždy jsem byla s výsledkem spokojena, od pravého zubu to nešlo téměř poznat. Paní Černajová odváděla svou práci velice dobře, pečlivě a jemně. Krom toho její chování bylo a je velice milé. Jen škoda, že když se u ní chcete objednat, musíte čekat minimálně několik měsíců. Ale vzhledem k tomu, že je její práce opravdu kvalitní, není divu, že má v diáři neustále narváno. A když si vzpomenu na ty postavičky co jsem u ní jako prcek vždy dostávala za svou odvahu.. :D
Vřele doporučuji, jsem s ní velice spokojena.• • •
Dana Fis.
Nemohu si stezovat :-) s touto pani doktorkou jsem velmi spokojena a nas maly synek chodi k zubari vzdy s usmevem a nema z niceho strach.
Doktorka má stejný názor jako ministr,prý si stačí čistit zuby!!!
Heger hájil platbu za amalgamové plomby, prý si stačí čistit zuby.
Ministr zdravotnictví Leoš Heger v nedělním diskusním programu na Primě hájil zavedení plateb za běžné amalgámové plomby. Tvrdil, že řešením bude, když si lidé budou lépe čistit zuby. pavlová• • •
Spokojenost
Jsme rádi,že máme takovou p.doktorku.Jen tak dál p.doktorko pro nás jste ta nej.
S paní doktorkou jsem velice spokojena, vždy pokud jsem měla nějaký problém pomohla mi a zub vyléčila. Příjemná nejen ona ale i sestřička, a to dělá taky hodně ;o)chodí k ní už i můj dvouletý syn, takže ráda doporučuji....
paní doktorka je vynikající odborník a k pacientům se chová úžasně
Nejlepší zubařka co znám :-)
```• • •
S prací paní doktorky jsem velice spokojena. Je velmi příjemná a z mého pohledu je její práce na vysoké odborné úrovni.