Zdravotní středisko Skvrňany Plzeň

Terezie Brzkové 942/15, Plzeň 318 00

• D

Široko daleko nejlepší lékařka s velkým nadhledem, doktor co člověku dokáže vysvětlit že nemoc se nevyléčí jen práškami.Moc si paní Doktorky vážím za její přistup a profesionalozaci, názor a empatii!

• Zdravotní středisko Skvrňany Plzeň Jiný  •

Roky jsem hledala lékařku, která bude jednat rovnocenně a dokáže vysvětlit a pobavit se o způsobu volené léčby, zda je nutné brát antibiotika, zda není nutné je dobrat apod. Velice si uvědomuji jaké destruktivní dopady na lidské tělo má většina léků, sama se potýkám s chronickými potížemi z chyb předchozích lékařů. Paní Mlezivová je úžasná osobnost, se zkušenostmi a snahou! Jsem u ní 8 let a každá léčba měla hlavu a patu a byla úspěšná. Nejedná arogantně jako jiní lékaři a nepředepisuje jen driáky ze kterých má provize, jako jiní lékaři. Skutečně velmi chválím přístup, zajímá se o nové metody (což běžně také u lékařů dost chybí). Sestra je také velmi lidská a ochotná. Jediné mínus je, že dovolat se do ordinace je velmi obtížné.

• Zdravotní středisko Skvrňany Plzeň Jiný  •

• V

Za mne nejdelší čekací lhůta. Jdu k doktorů jednou za tři roky a vždy čekám nejméně 2,5 hodiny s pacienta a v čekárně co kuckají na celé kolo. Všude jinde to odsýpá jen paní doktorka má na každého pacienta nejméně 20 minut apod.. Sem přijít má smysl když se chcete nakazit,????????

• Zdravotní středisko Skvrňany Plzeň Nemoc  •

• Přídávám se se k hodnocení pacientů přede mnou! Prostě v této ordinaci to nemá chybu-skvělí přístup k pacientům jak od lékařky tak i sestřičky.

Perfektní lékařka, pečlivá,zodpovědná, skrátka super.

• Velmi vstřícná, příjemná a ochotná.

• Je opravdu dobrá, lidská, prostě doktor na svém mmístě.

Pavel Kopeček

Užasná paní doktorka, milá vstřícná a hlavně pečlivá. Chodím k ní velice ráda. Moc mi pomohla a stále pomáhá. Vřele všem doporučuji.

• E

Úžasná paní doktorka přešla jsem k ní až z Boru,vstřícná,milá,profesionální.Vřele doporučuji.

• Dobrý odborník,milá,vstřícná,pečlivá!