Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

Služby

Specialisté

Zdravotní středisko Skvrňany Plzeň
Terezie Brzkové 942/15, Plzeň 318 00
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Všeobecná zdravotní pojišťovna
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (31)

Při příchodu o 15min dříve(7:45), nás pan doktor nechal čekat venku na dešti, 7:59 odemkl dveře a ani nám je neotevřel, ačkoli při jeho příchodu jsme čekali již 3 osoby. Chtěl jsem jen prohlédnout oko, zda mi nezůstala kontaktní čočka. Dostal jsem vynadáno, že mám chodit k optikovi, ať s timhle vlastně neotravuji. Při objasnění, jak se mi to stalo, mě okamžitě zastavil, zda vypadá jako někdo, kdo to nechápe. Takové jednání mě opravdu zarazilo u zdravotnictví. Rozhodně přístupem a ochotou nedoporučuji. Ordinovat v modrých dzinach a mikině mi také nepřijde jako profesionální přístup. O hygieně a mytí rukou před zasahem do očí ani nemluvím...

• MUDr. Augustín Marek Jiný  •

N

Paní doktorka je moc hodná. Je klidná a člověk necítí takové to, že by někam spěchala. Přesto nás vždy vezme načas a nikdy nečekáme. Pani doktorka ma úžasný přístup, je lidská, milá, klidná. Když si přejeme něco jinak, vždy vyjde vstříc. Nabízí i homeopatika a přírodní produkty. Je prostě fajn a moc se mi líbilo, co napsala tady paní, ze by se mela jmenovat Nejlepsi!!! Souhlas. Moc doporučujeme cela rodina, nejvíce spokojeny syn!

• Michaela Lepší Jiný  •

Pan doktor Lang je anděl v bílém plášti, to že je vynikající lékař svědčí už jen plná čekárna.
    Je velmi precizní probere s Vámi příčiny nemoci a udělá CRP test takže zbytečně nenasazuje antibiotika jako jiní lékaři. Je velmi ochotný při sepisování žádosti o invalidní důchod. Jen mi přijde už dost přetížený. Taktéž i sestřičky. Můžu jen pochválit.

• MUDr. Ivan Lang Jiný  •

Něco tak arogantního, jako je tady pan doktor Augustín se jen tak nevidí. Když mu člověk volá a potřebuje s ním něco řešit po telefonu, tak po sestře vzkáže, že se k telefonu nezvedne. Objedná 88 babi na kontrolu na přesnou hodinu a v ordinaci není a na dveřích žádné info. Nakonec by babi nechal oslepnout. Nakonec návštěva jiného lékaře, krátká operace a babi zase vidí a může si číst. Kdo může, ať se obloukem vyhne!

• MUDr. Augustín Marek Jiný  •

Paní doktorku za sebe i dceru rozhodně doporučuji a nechápu negativní recenze. Chodím s ní s dcerou od narození 12 let a vždy nám pomohla. Je samozřejmé, že někdy se laickým názorům rodičů pousměje. Její odbornost je za mne na vysoké úrovni.

• Jana Janová Jiný  •

Paní doktorka Lepší je fakt super…člověk co se zajímá, můžete se svěřit a vítají nás se sestřičkou jen s úsměvem doporučuji všem.

• Michaela Lepší Jiný  •

Pan doktor i sestřička jsou opravdu báječní. Skvělý a lidský přístup, děkuji Vám!

• MUDr. Milan Štěpáník Jiný  •

Paní doktorka byla naprosto úžasná. Při vyšetření vše vysvětlovala a trpělivě odpovídala na otázky, které jsem kladla. Byla jsem u ní poprvé a pokud budu kdykoliv potřebovat další vyšetření, rozhodně vím, kam jít.

• MUDr. Ida Prokopová Faresová Jiný  •

E

Mudr. Lang kdysi léčil moje prarodiče, dědovi opakovaně prodlužoval ŘP, I když už roky jezdil velmi nebezpečně. Babičce v jednu chvíli předepsal 27 různých léků, a pak mi tvrdil, že je chtěla. To jsou zřejmě důvody, proč k němu starší lidé tak rádi chodí. Předepíše jim vše, o co si řeknou. Já sama s ním mám velmi negativní zkušenost. Zastupoval mou praktickou lékařku a odmítl mě vyšetřit, nebo jen předepsat test na covid. Čtvrtý den jsem měla přes 39, odběrová sanitka už nejezdila a doktor se sestrou mi opakovali, ať jdu pryč. Zbytečně jsem se pak léčila 3 měsíce. Když pak dorazila neschopenka, měli tu drzost mi zavolat, proč jsem neřekla rovnou, že jsem pod služebním zákonem, že si můžu jít lehnout do nemocnice. ..

• MUDr. Ivan Lang Jiný  •

I

Tuto pani doktorku vůbec nedoporučuji. Pokud očekáváte příjemné jednání, ochotu a snahu pomoci, tak se nedočkáte. Spíše naopak. Pokud přijdete s nějakým problémem, pro radu či pomoc, chování pani doktorky je arogantní. Z jejího přístupu mate pocit, že ji obtěžujete. Když se ji snažíte vysvětlit daný problém, neustále vstupuje do řeči a dá vám dostatečně najevo, že o vysvětlení nestojí. Nad jejím vyjádřením a postupu léčby kolikrát zůstává rozum stát. Po poslední návštěvě, kdy se mi pani doktorka doslova arogantně vysmívala do tváře, jsem rozhodnutá změnit lékaře.

• Jana Janová Jiný  •