MUDr. Irena Válová

Pediatr Více

Pardubice 1 adresa

Sam. ordinace PL pro děti a dorost

Železničního pluku 2005, Pardubice 53002

• Super doktorka!!!!! Škoda že už bude končit :-(

• Paní doktorka je zkrátka dokonale korektní a někoho prostě vykolejí, když se nechová přeslazeně. Perfektně mi její přístup vyhovuje a na její metody si nemohu stěžovat.

• Doporučuji!!!

• Paní doktorka mi vždy dokázala pomoci.

• nejlepší dětský lékař v Pardubicích.Poradí, věnuje se dětem,nic nepodcení.Vřele doporučuji

• R

Paní doktorce moc a moc děkujeme za přístup a nařízení léčby mému synovi který trpí silnou obezitou. Rychlostí blesku nám pomohla zařídit lázně. Přístup k dětem je super a jsem ráda že k ní chodíme. Setřička je také moc milá. Opravdu mohu jen doporučit.Růžičková

• Z

je to dobrá doktorka.Když nemáme čas za ní jezdita a je mi blbě tak mimo pracovní dobu přijede k nám domu.

S paní doktorkou Válovou jsem maximálně spokojená. Naprosto mi vyhovuje její věcný přístup, žádné titi nini, žádné omáčky, vždy k věci, což ale neznamená, že by se k mým dětem chovala jakkoli chladně, naopak, umí být velmi vtipná. Kdykoli jsem potřebovala radu či informaci mimo pracovní dobu, ochotně pomohla. Upřímně doporučuji.

V celku dobrá doktorka, až na nějaké drobnosti.... nemá ráda silné děti.

• I

Velmi dobrá komunikace s rodičem i dítětem, ochota k návštěvám i mimo pracovní dobu!