Dómská 3, Litoměřice 41201
Za svůj život jsem nepoznala lepšího zubaře. Jezdím k němu už 15 let a to i přes to, že z domova to mám 120 km. Neměnila bych! Je úžasný, lidský, citlivý, profesně na velmi vysoké úrovni. Jeho plomby mi drží (i na jedničce), odnaučil mě se bát zubaře.
Precizní, přátelský přístup, čistá a odborná práce. jsem velmi spokojený.
Je tak dobrý, že kvůli jeho pravidelné péči o můj chrup mi není líto jezdit 220 km :-).
Je to nejlepší zubní lékař jakého znám
Dr. Hrnčíř je moje záchrana. Chrup mi dal do pořádku po několika šťouralech, kteří měli zato, že nejlépe bude vyrobit v mé ústní dutině galvanický článek Au-Ag-Hg. Chronický zánět odezněl, bílá plomba na jedničkách drží 15 let, stoličkama louskám vlašáky. Ještě dopilovat logistiku ( nezvat pacienty v době oběda ...) a budu řešit jediný problém - kam poté, co ho mé zuby přežijí )))
Je to opravdu odborník, má lidský přístup a milé sestřičky.
```• • •
Pana doktora si velice vážím!Chodím k němu už patnáctý rok a nikdy bych neměnila.Vždy jsem měla až panickou hrůzu z ošetření, ale pan doktor je tak lidsky i odborně vynikající, dokáže mě uklidnit, vždycky všechno vysvětlí, pomůže, poradí......vůbec si nedovedu představit, že bych chodila jinam.Moc děkuji jemu i výborným sestřičkám za perfektní a bezchybnou péči!!! Všem doporučuji!!! Katka
Bezkonkurenčně nejlepší zubní lékař v LTM a okolí! Naprostá spokojenost!
```• • •
Puškár
lidský přístup,profesionalita,spolehlivost
Renča
Jsem velmi spokojena s jeho profesionálním přístupem a kvalitou odvedené práce.