Nádražní 395, Zdounky 768 02
I
Ivan Vaňhara
Jsem s panem doktorem naprosto spokojený. Chodíme tam téměř celá rodina. Nikdy nebyl problém!!! Naprostý profesionál.
• Ordinace • Jiný •
E
Empaticky zubař, skvělé.
Skvělý zubní lékař. Konečně jsem ve 34 letech našel zubaře, který je opravdu výjimečný. Opadne z člověka strach ihned po kontaktu s ním, protože má empatii a ví jestli je třeba vše komentovat, nebo ne.
• Ordinace • Jiný •
Bezvadný a šikovný, jsem s ním spokojená i když k němu chodím krátce, tak je supr machr ve svém oboru.Líbí se Mě jak si vykládá s pacientem to je hodně důležité a potom člověk hned zapomene, že má strach, když tam vejde.
++++++++++++++++
Bezvadný a šikovný, sestra je nyní nová a také příjemná, trhání zubu moudrosti se zahnutým kořenem zvládnul s přehledem, i když nejsem ideální pacient a dost jsem se bála.
Petr Špička
Profesionál každým coulem-klobouk dolů. Sestřičky se musím zastat - vzájemně si vyměňujeme úsměvy. Navíc si vážím krátkého časového úseku, který uplyne od zavolání a objednání se do samotné prohlídky. Některým zubařům v KM se musíte objednávat 2-3 měsíce dopředu. Takže palec hore...
misha1555
Je skvělý, ráda k němu chodím, jen mi taky vadí jeho sestřička, opravdu je protivná....
bezvadný a šikovný, ale má protivnou sestru a to někdy vadí
Velmi šikovný a hodný pan doktor.Má hezký vztah k dětským pacientům-umí to s nimi