Matice školské 1786/17, České Budějovice 370 01
bandicka.zdenka
Paní doktorka mi zachránila život,poslala mě do nemocnice ,kde zjistili zápal plic,vodu na plicích a podezření na embolii.Díky paní doktorce jsem vše zvládla.
• Poliklinika Medipont s.r.o.- EUROCLINICUM a.s. • nastydnutí,bolest na prsou •
R
Raaduschka
"Velmi slabý" je v případně této "paní doktorky" ještě slabé označení. Před časem mi, coby kojící matce, předepsala antibiotika, na kterých bylo velkými písmeny napsáno, že je nesmí užívat kojící ženy... Dnes jsem u ní v prázdné čekárně, opět těhotná a s dvouletým dítětem, čekala půl hodiny, aniž by se sestra obtěžovala zeptat, proč tam jsme (potřebovala jsem jen odevzdat zprávu z hematologie a udělat kontrolní krevní obraz), přestože o nás věděla, když jedinkrát vylezla do čekárny, protože na ni klepala jiná paní, která tam šla taky jen s nějakými papíry. Holt paní doktorka si asi ještě nevšimla, že prehistorie, ve které asi začínala ordinovat, už dávno skončila a že dnes tu nejsou pacienti kvůli ní, ale ona kvůli nám. Nikdy bych k ní nešla, ale registrovala jsem se v době, kdy její ordinaci měla převzít mladá šikovná lékařka. Je to už 5 let a ta šikovná lékařka dávno ordinuje mimo ČB, protože paní Veselá není ochotná ordinaci uvolnit, přestože na léčení už zjevně nemá...!!!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
R
Rodrabel
pani doktorka je dobra laskava hodna nemužu si stěžovat i sestra je super je fakt že ma na doktorku velky vliv da se sní fakt pokecat posledně sem tam byla a zaučovala se nova mlada doktorka ktera tam bude nejspíš za ní nevím jetli bude lepší než naše paní Hilda
Umí předepsat jen antibiotika, pokud máte vážnější problém, nic nevyřeší. Když chcete udělat odběr krve a testy, tak několikrát slyšíte,že testy jsou drahé, takže máte smůlu. Není schopna podat informace, odkázala mě, ať si to najdu na internetu. Není smutné, že o naše zdraví pečuje někdo takový?
Z
Zd. Hušek
Paní doktora je velice příjemná dáma, kdykiliv jsem potřeboval ochotně mně vždy pomohla. Myslím že to dobrá a zkušená lékařka.
Lada
Dobrá a zkušená doktorka.
Díky paní doktorce jsem přežil infarkt a jsem jí za to velmi vděčný. Je to velmi dobrá doktorka, která skutečně pacientovi pomůže.
Příjemná,nikdy neodmítne návštěvu u pacienta doma,vždy milá a ochotná,pani doktorka na svém místě,můžu vřele doporučit.
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Českých Budějovicích
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Českých Budějovicích
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích
- Praktičtí lékaři s Všeobecná zdravotní pojišťovna v Českých Budějovicích