Poliklinika Medipont s.r.o.- EUROCLINICUM a.s.
Zubní lékařství , Vnitřní lékařství , Praktrické lékařství , Pediatrie , Více
107 názorů České Budějovice, Matice školské 1786/17
Poliklinika Medipont s.r.o.- EUROCLINICUM a.s.
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
O nás
Služby
Specialisté
Názory o lékařích (107)
Ludmila
Léčila moji maminku na opruzeniny, po velkých bolestech ji obvodní lékařka odeslala do nemocnice, kde ji diagnostikovali nádor na pochvě. Bohužel už měla metastázy a do roka od léčení MUDr. Vandasové zemřela…
L.B.
Přístup paní zubařky má dost zvláštní přístup k dětem, jediné co 18 let slyšíme při každé návštěvě je, že nemá jíst a pít sladké. Poslední návštěva byla vrcholem, kdy synovi řekla, že mu nebude zuby opravovat, a další slova, které nemohu publikovat.... To jsme nevěřícně zírali. Za těch x let mu opravila snad jen dva zuby, prohlídka vždy trvá 3 minuty a bezeslova vás pošle domu a teď mu řekne tohle a že si má najít zubaře, že mu zuby opravovat nebude. V dnešní době najít zubaře je nemožné a ona si dovolí vypustit z péče dítě s takovým výsledkem péče. Takže pokud vám stačí jen prohlídka a kázání, tak ok, na to péče paní doktorky stačí, jinak je to neštěstí a velký problém dobudoucna.
P.B.
Jsem dlouhá léta pacientem. Zajímá se, snaží se pomoci, má přehled a případně doporučí, kam ke specialistovi a kam ne. Nemám s ní žádnou špatnou zkušenost. Její léčba běžných nemocí, obtíží mě pomohla, vysvětlí, doporučí, hledá vhodnej postup léčby.
Václav Švec
byl jsem paní Magdalénou Rendlovou vyšetřen a samotná léčba proběhla pro mě překvapivě rychle. Paní doktorka byla věcná a její rozhodnutí o způsobu léčby bylo pro mě překvapivě rychlé. O to více jsem byl překvapen účinností. Díky. K mé osobě jako k pacientovi se chovala racionálně a profesionálně. Její sarkazmus s vtipem mě i přes mou obavu z nemoci pobavil. Vašek Švec
Aneta Chadová
Paní doktorka i sestřička jsou skvělé osoby. Docházela jsem kvůli těhotenské cukrovce a nakonec mi bylo líto, že porodem moje návštěvy u nich skončí. Moc děkuji za skvělou péči
Pavel
Díky svých předchozím zkušenostem i díky názoru ostatních pacientů, je více než jasné, že je čas hledat nového lékaře. Paní doktorka má sama buď nízké sebevědomí, nebo má chuť ostatní ponižovat, být nepříjemná ruku v ruce se sestrou, nebo ji to už nebaví. Otřesný přístup vůči pacientovi, chování jako učitel x žák, poučování, nevyžádané rady mimo aktuální téma léčby. Nedoporučuji a tato zkušenost, bohužel, není jen subjektivní názor jedince.
Lucie Švecová
Paní doktorka Rendlová je výborná lékařka, odborník ve svém oboru, a to že jejímu "sarkasmu" pacienti nerozumí, je jejich problém. Měřítko je výsledek.
Paní doktorku všem doporučuji.
ZP
jediná kožní lékařka,která dosud přijímá pacienty.Pracuje i v komisi pro posuzování kožních nádorů a zde má neocenitelné zkušenosti
Pani doktorku mohu jen doporučit, je velmi milá, má osobní přístup a skvělé odborné znalosti. Vždy mi vše dobře vysvětlí a pomůže. Především si vážím toho, že mi naslouchá a zodpoví všechny dotazy k léčbě. Odborník na svém místě.
KL
Silně nedoporučuji, pan doktor se mnou několikrát jednal naprosto neprofesionálně a hrubě a mé potíže ho vůbec nezajímaly. Přešla jsem k jinému lékaři a zpětně nechápu, jak jsem u MUDr. Lišky mohla vydržet několik let.
Kontakt
Vnitřní lékařství zdravotnická zařízení Českých Budějovicích