Poliklinika Medipont s.r.o.- EUROCLINICUM a.s.
Podívejte se na další kliniky
Koho hledáte?
O nás
Služby
Specialisté
Poliklinika Medipont s.r.o.- EUROCLINICUM a.s.
Pojištění
- Oborová zdravotní pojišťovna
- Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
- Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
- Všeobecná zdravotní pojišťovna
- Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR
Názory o lékařích (141)
A.K.
Má zkušenost je sice už pár let zpět, ale jestli to může pomoci někomu se této lékařce vyhnout, pak budu ráda svou zkušenost sdílet. K paní Novotné jsem přišla jako 16 letá holka s úzkostnými stavy, včetně sebepoškozování. Do ordinace jsem šla po terapii, kdy jsem se cítila víceméně stabilní. Tato lékařka byla schopna mě během 15 minut tak vydeptat, že jsem se rozbrečela a její reakce byla “tak to ta terapie asi nepomohla”. Celou dobu svalovala vinu ne mě, že si za své stavy můžu sama. Cokoli jsem jí řekla, nebylo bráno v potaz, mela jsem pocit, že mluvím do zdi. V 18 letech jsem šla k psychiatrovi pro dospělé a poprvé v životě jsem slyšela svou diagnózu a také jsem poprvé měla pocit, že mi chce někdo pomoci. Opravdu paní Novotnou nedoporučuji. Pokud by byl můj stav o trochu horší, kdo ví, jak by její “péče” pro mě dopadla.
Bývalý pacient
K paní psychiatričce jsem chodil od 16 do 18 let, měla čistý nezájem, kdykoliv jsem nebyl schopný se vyjádřit o tom jak se cítím nebo s mými problémy nezajímalo jí to, podle ní pokud nejste schopni sami vědět jaký je váš problém tak si nezasloužíte pomoc, málokterý puberťák s psychickými problémy ví proč a jak se cití, jednou jsem nebyl schopný se dostavit na schůzku, měl jsem špatný den ve škole a na schůzky jsem musel dojíždět vlakem z jiného města, po tom co jsem paní doktorce zavolal a poprosil jestli by mi mohla předpis na antidepresiva poslat přes SMS začila mě ponižovat a urážet ze slovy "že by to bylo možně ale to by se nejdřív někdo musel omluvit" v životě jsem nepotkal tak odpornou osobu jako tady paní psychiatrička, v zádném případě jí neberte, traumat z dětsví jsem se zbavil, ale vzteku k paní doktroce jak se může takhle chovat k dítěti v tísních se nejspíš nikdy nezbavím, nebrat, nikdy.
AZ
Chtěl bych vyzdvihnout přístup Paní doktorky při léčbě akné, jsem moc spokojený. Dále chválím báječnou sestru.
Lukáš Bečvář
Opravdu průšvih od začátku do konce, vyhněte se tomuto lékaři obloukem, jedná se o absolutní ztrátu Vašeho času a jediný výsledek je nutnost vyžádání si nové žádanky u Vašeho obvodního lékaře, aby Vás prohlídl někdo kompetentní někde jinde. Ve zkratce: smrad na chodbě plicního z cigaret, arogance lékaře, absolutní nezájem, dalo by se až říct přímo opovrhování pacientem…. Děs
Marcela Bínová
Přišla jsem se objednat na doporučení praktické lékařky. Hned na začátku jsem vysvětlila, že ve 12 hodin mám kontrolu na chirurgii a že se chci jen objednat osobně. Sestřička si vzala kartičku a žádanku, ale místo objednání mě posadila do čekárny. Po dvou hodinách čekání mi bylo sděleno, že šlo o nedorozumění, že si mysleli, že chci vyšetření hned, a že bez objednání je čekání dlouhé. Výsledek? Ztracené dvě hodiny a jen termín za několik měsíců.
Přístup katastrofální, nulová komunikace a empatie. O to horší, když během mého čekání dorazila kamarádka paní doktorky s dětmi a byla přijata okamžitě bez čekání. Nepotismus zjevně není mrtvý – žije v ordinaci MUDR. Rendlové.
Alena
Paní doktorka mi nikdy nic nevysvětlila, když už tak sestřička, když čtu recenze,tak já ji poznala jinou, třikrát mi vynadala, když jsem chtěla poradit ohledně stravování 11 měsíční dcerky..
VV
Negativní recenze většinou nepíšu, ale jednání p. doktorky mě opravdu zarazilo. Přišla jsem s tím, že bych chtěla alespoň na čas vysadit HA, jelikož mi nedělá dobře, zjistit do jaké míry mě ovlivňuje a chtěla jsem probrat nějaké alternativy ochrany. Místo toho jsem dostala přednášku o tom jaký zázrak to byl když HA přišla na trh, že kdysi to bylo tak, že ženy musely před interrupční komisi a že dnes si na potrat odskočí kde kdo, nadhodila, že přece já určitě na potrat jít nechci, že je to psychicky náročné. Dále mi sdělila, že všechny mé pocity (špatné nálady, úzkosti, pokles libida) ani v nejmenším nesouvisí s užíváním HA. Pokles libida přirovnala k tomu, že pokud žena ví, že nemůže otěhotnět tak prostě nemá chuť, ale naopak když neužívá HA tak je to větší adrenalin. Nezapomněla také zmínit nějaké statistiky, že ubývá žen, které HA berou ale díky tomu zase přibývá potratů. Odcházela jsem se slovy že tedy jestli chci ať HA vysadím, ale ať si to ještě jednou řádně rozmyslím
Mgr. Pavel Kubal
Jejím revírem je alergologie, její tempo je vražedné. Mám zkušenosti s nadstandardní zdravotní péčí, i z velkých fakultních nemocnic a díky tomu mohu o paní doktorce říci jediné a výstižné: BEZKONKURENČNĚ NEJLEPŠÍ!!!!!! Pokud si někdo z lékařů nebude vědět rady, tak paní doktorka určitě ano. Je to takový náš dr. House - v nejlepším smyslu slova. Jenom chválu pěji a šířím její věhlas a renomé. Kéž by takových lékařů a lékařek bylo více.
Adéla Netočná
Za me je pani doktorka BOSÁKOVÁ TOP DOKTORKA!!! NEZAŽILA JSEM HODNEJSIHO A EMPATICTEJSI HO CLOVEKA!!!! VZDYCKY ME UKLIDNI, "SVYM" KLIDEM! JE NESKUTECNE MILA, NASLOUCHAVA, TRPELIVA, LASKAVA!!! POKAZDE SE JI OMLOUVAM, KDYZ POCITUJI MIRNE BOLESTI PRI VYSETRENI! VZDYCKY ME POCHOPI!!!! ZA ME JE UZASNA!!!! A MOC JI TO SLUSI!!!!
Jiří Borovka
Nevím co bych dodal. K paní doktorce chodím v pravidelných i nepravidelných terrmínech již snad více než dvacet let/přesně si to nepamatuji/ Je zcela logické kdybych nebyl s její léčou spokojen, tak tam logick nechodím. A já do ordinace k ní chodím a dbám na její rady, které logicky vysvětlí a také dokáže pokárat. Jí vděčím za to, že ještě vůbec žiji, a to plnohodnotným životem.
Více není co dodat. Každé jiné povídání je zvytečné. Za její odborností, skušeností a přístupu hovoří výsledky a to je důležité.