Sídl. Vajgar 724/III, Jindřichův Hradec 37701
JT
Příšerný člověk, ještě horší lékař. Nikdy sem se nesetkal s takto nehoráznou arogancí a nedbalostí. Nešťastná osoba...
• Sam. ordinace PL pro dospělé • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
anlang
Nejhorší doktorka, kterou jsem kdy zažila. Také jsme od ní celá rodina odešli. Nepozdraví pacienty, když vejde do čekárny, chodí do práce o hodinu déle, než má ordinační dobu a ještě je zlá a pacienta bez důvodu seřve. Sestra, a že už se jich tam vystřídalo, se za ni také stydí a zvedá omluvně oči. Když vám nic není, je to dobré, jste hned hotovi, ale nedej bože, kdyby vám opravdu něco bylo ...
T
tali1999
Jsem zdravotní sestra už 20let a za ta léta jsem poznala hodně lekářů, ale nikdy jsem se nesetkala s takovou neochotou, jako u této pí.lékařky!!! Vždy jsem stála za lékařem, ale tady v tomto případě bohužel!!
Míra Svoboda
Velmi slabá lékařka,jednání s lidmi na nízké úrovni,jenom mi vyhovuje,že dlouho nečekám.
Moni Grymová
Tak mě se věnovala až moc.. :D Na můj vkus.. zájem o mě byl až takový že se mi do toho zrovna nechtělo .. ( Chtěla mě testovat jakou mám hladinu toho a toho .. pro jistotu.. apod..) No.. takže asi tak... Nenašla jsem na ní nic špatného.. neměla jsem u ní kartu a když sjem NUTNĚ potřebovala rychlé vyšetření před nástupem do práce ( chtěli ho po mě ještě ten den..) tak byla jediná co byla ochotná to udělat.. :)
Paní Dzůrová by měla uvést do jaké vesnice se přistěhovala a tudíž bych jí já nebo kolegové měli odpovědět, kam patří spádově. Pokud vím, tak dr. Vlnasová má pouze městský obvod a tudíž nic nebyla povinna! Dále kolegové jí mohli informovat, že od 18 hod. je pohotovost a zánět moč. cest není akutní záležitost. Zřejmě to sami nevědí, protože se často vyhýbají svým povinnostem pohotovost sloužit. Kolega lékař.
špatná.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Paní doktorka Vlnasová je lékařka a odbornice na svém místě.
Kdykoliv jsem tam přišla,vždy mi diagnozu určila a vyléčila bez jediného problému.
Pokud to bylo nutné odeslala mě dále k odbornému vyšetření,ale to udělá pochopitelně každý lékař který má pacienta např. se zlomeným kotníkem či jiným problémem, který vyžaduje další ošetření či rentgen a podobně.
Chodíme k ní celá naše rodina a spokojenost maximální.
Prázdná čekárna mi naprosto vyhovuje.
Já jsem spokojený, nechodím si k doktorovi poklábosit a nemám čas vysedávat v čekárně, co je třeba dostanu a odcházím. Nemám co bych vytknul.
Petra
Nezájem o pacienta - jak píše kdosi přede mnou, mi vyhovuje, nechodím k lékaři na pokec o známých, příbuzných a práci, ale pro recept. Minimální čekací doba v čekárně.
Jediným mínusem je častá nepřítomnost lekařky a její zastupování MUDr. Mauleovou či Kremličkou, kdy strávíte v čekárně půl dne.• • •
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Jindřichově Hradci
- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Jindřichově Hradci
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Jindřichově Hradci
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Jindřichově Hradci