Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíZkušenosti
Čmelka Ája
K paní doktorce jsem chodila už jako dítě a měla jsem moc ráda sestřičku. Proto při hledání lékaře pro naše dítě jsem zavítala zase k nim do ordinace. Dnes se však začínám zajímat i o jiné lékařky. Bylo pro mě velmi nepříjemným zážitkem, když mě paní doktorka nepřímo nařkla ze lži a nakonec jsem si diagnózu dítěte musela "vygooglit". Přijde mi, že co se týče běžných nemocí a neduhů, je to skvělá doktorka. Jakmile jde o cokoliv nezvyklého a vyskytne se problém, ztrácí doktorka svou profesialitu.
Vladka
S paní doktorkou jsem velmi spokojena,chodila jsem k ni jiz jako ditě a moje dcera tam chodí také.Vzdy ráda a ochotně poradí.Dcerka ji i paní sestřičku zbožnuje.Můžu jen doporučit :-))))
dolejsi
ja mam k pi.doktorce dobre hodnoce ni,lecila nejen me ale i moje syny.Vzdy kdyz jsem dosla s klukama vzdy je prohlidla a,kdyz jsem potrebovala poradit ci pomoct nikdy se ke me neotocila zady,A ma strasne milou a sikovnou sestricku a laskavou.Obe se dobre doplnuji a davam hodnoceni velmi dobre.PS.doporucuji tuto ordinaci
~
Já mám také cystu naledvině, dokonce postupně tři.Na urologii mi říkali, že cysty na ledvinách má spousta lidí, ale většině nehnisají. Zrovna my jsme byli s přístupem paní doktorky spokojeni, když měla dcera s ledvinami potíže, hned nás poslala na další vyšetření a vše se hned řešilo.
~
K paní doktorce chodíme s dětmi již 8 let. Jsem s ní velmi spokojená. Vždy byla milá a ochotná. Můžu jen doporučit.
I prostředí je útulné, děti tam chodí rády.
~
Je to již 15 let co jsem se osobně u paní doktorky léčila jako dítě pro naustálé infekce. Před rokem jsem díky Bohu v nemocnici v jížních Čechách podstoupila již jako dospělá ženská plastiku levé ledviny pro super akutní stav urosepse. Ležela jsem zde 4 měsíce a podstoupila jsem řadu velmi bolestivých zákroků. Lékaři zde nemohli uvěřit jak je možné,že vrozenou vývojovou vadu neodhalili v Jihlavě již v dětském věku. Podle jejich názoru stačilo udělat pouze sono ledvin, kde by i průměrný lékař zjistil, že mám u ledviny vak plný hnisu velikosti pomeranče. Zřejmě proto mě od dětství asi bolelo břicho, záda a měla jsem 39 teploty ?... paní doktorka se vždy spokojila s tím, že mi napsala i 10 antibiotik za rok a poslala mě domů... velmi doufám,že se její profesionální přístup od té doby změnil a všem, kteří máte u této doktorky děti přeji, aby neexperimentovala,ale šla po příčině!
~
K paní doktorce chodím se svými čtyřmi dětmi a jsem velice spokojená. Nikdy jsem neměla problém, když jsem chtěla doporučení na nějaké to vyšetření. K alergologovi nás s dětmi poslala sama, protože trpěli častými nemocemi a vždycky se nám snažila co nejvíc pomoci a i třeba zjistit co proplácí pojišťovna. Takže problém o kterém píše paní dole je možná spíše v komunikaci. Je třeba si uvědomit, že lékaři nejsou bohové :-).
Já jsem spokojená a přesto, že jsme se přestěhovali, tak k ní stále dojíždíme.
Takže paní doktorko děkujeme. ;-)
Málem bych zapomněla na sestřičku - tak ta je taky super.
Takže velké díky oběma. Šimkovi
Míra
Já jsem tatínek, naše dvě děti chodí k pani doktorce už hodně let. Je trpělivá, vždycky nám vše pečlivě vysvětluje. Ona i sestřička jsou na děti milé a hodné.
Šárka
K paní doktorce chodíme teprve krátce - s půlročním miminkem - takže nemůžu zatím moc hodnotit. o miminka se ale stará moc dobře. vždy byla ochotná a milá.
~
K paní doktorce chodí obě mé děti. Už jsou starší (14 a 16), ale musím říct, že se nám vždy ochotně věnovala. Mohu doporučit.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.