MUDr. Hana Sedláčkovářezníčková

Bechyně 1 adresa

MEDI ARNIKA s.r.o., ordinace PL

sídl. 5.května 896, Bechyně 39165

• D

Odmítla mi vydat potřebné razítko protože jsem si 3/4 roku před tím nevyzvedl holtr. Bolesti zad neřešila, místo toho jsem dostal,,přednášku" o našem úžasném zdravotnictví o vysokém tlaku(mám ho ok, doma si ho měřím tlakoměrem s atestem) ale v klidu, ne jako u ní!!! O cholesterolu atd. Protivná jak pracovní neděle, do teď když na ní vzpomenu, tak se mi tlak o hodně zvedne. Bolesti zad jsem musel řešit odchodem k jinému lékaři. Naštěstí to lze, jinak bych asi musel k nějaké bábě kořenářce.

• MEDI ARNIKA s.r.o., ordinace PL Jiný  •

• D

Když slyším ve svém okolí hlášky a stesky na místní praktické lékaře, říkám si jaké mám štěstí, že jsem registrovaný u mé pani doktorky. Pár známým jsem už ji doporučil. Někteří mě "poslechli", přeregistrovali se a dnes toho nelitují. Pani doktorka nemá ve zvyku jen léčit ale zajímá ji i příčina onemocnění a tím předcházet nemocem. Za to ji děkuji. A vy co jste nespokojeni dbejte jejich rad.

• A

dobré

• Z

Nenavštěvuji jí moc často, ale vždy jsem byla spokojena. Takže nemám důvod měnit lékaře.

• Velmi ochotná, vstřícná, pečlivá. Hledá příčinu onemocnění, neléčí pouze příznaky, šetrně. Co se týče homeopatie a jiných nabízených služeb, tam si nejsem jista - nevyužívám.

• Š

Doporučuji všem. Odborné znalosti, lidský přístup a využití homeopatických léků.
    V našem případě byly výsledky léčby patrny již po týdnu.