Ještědská 636/61, Liberec 46007
4 názory
Bohužel sestra objednává jak naběžícím pásu kolikrát má obědnaný lidi na kontrolu už v hodinách určených na bolesti,už jsem si tam taky parkrát poseděl z bolestí,
Jana
Paní doktorka je opravdu čím dál tím zmatenější a tím pádem i nebezpečnější.
Ptát se pacienta na to proč jsme minule neudělali tohle a tamto mně přijde opravdu neadekvátní. Mluví velmi potichu, nesrozumitelně, nic nevysvětlí, natož aby nabídla různé možnosti ošetření. Sestřička je příjemná a byla jsem několikrát svědkem toho, jak ji paní doktorka nepříjemně sjela, to by neměla řešit před pacienty.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jana
Nesouhlasím s předešlým hodnocením, je to názor pochlebující paní doktorce.
K paní doktorce chodím již dlouhé roky, zuby zpravuje dobře, ale bez většího zájmu, v poslední době se jí ale pletou diagnozy ruzných pacientů do sebe, sestřička jí musí připomínat, že to co myslí paní doktorka nejste vy , ale ta předešlá pacientka. Je bez zájmu. Sestřička je hodná, příjemná ale p. doktorka
to neumí ocenit, vím, že se moc ulevilo sestřičce, která tam byla před tím, dnes je v ordinaci naproti a je velmi spokojená.
vega
Výborná, precizní lékařka. Příjemná na pacienty. Bohužel naprosto nevyhovující sestra, která má chaos v objednaných pacientech a paní doktorka pak nemá šanci stíhat. Bylo by dobré sestru vyměnit!!!