- Psychiatrie
- Závislosti
- Demence
- Alkoholismus
- Poruchy spánku
- Posttraumatická stresová porucha (PTSD)
- +18 a11y_sr_more_diseases
tř. Osvobození 1388, Otrokovice 750 02
Farmakoterapie
Injekce
Klinické vyšetření
Krevní test
Krizová intervence
Jiřina B
Naprosto hrozná komunikace,doktor neodpovídá na emaily,telefony nebere,asistentka napiše pouze, že jsem v pořadníku (jak kdybych volala do t-mobilu) a 2 týdny bez odezvy. Při osobním setkání též nekomunikativní. Změna medikace byla hned na vysoké dávky a druhý lek hned odebrán. Žádné pozvolné navyšování či snižování. Do teď se z toho nemůžu vyhrabat a to už jsou tři měsíce. Tady nejde jen o mně ale i o ostatní pacienty co nedej bože chcou ukončit život nebo maji bludy,halucinace tak je nechá a napiše, že jste v pořadníku a ozve se až za dva týdny? NEDOPORUČUJI!!!!
MUDr. František Salaj
Bohužel, lidí je strašně moc, hlavně aktuálně před Vánocema, prostě nestíhám odpovídat, dělám to po večerech. Druhá věc, moje ambulance je následná péče, pokud má někdo akutní problém, od toho máme krizová centra a psychiatrické nemocnice.
Vall
Úžasný lékař, který je empatický, milý a vstřícný. Mohu pouze doporučit.
JanaPav
Jsem velmi ráda, že mám tu čest řešit traumata ranného dětství svých osvojených dětí u pana doktora Salaje. Úžasně pozitivní a laskavý člověk, z kterého čiší láska, dobro, pohoda a bezpečí. S dětmi jsem navštívila několik psychiatrů, ale konečně u pana doktora Salaje cítí bezpečné, uvolněné a přátelské jednání a jakmile vejdeme do příjemné ordinace, mizí jejich obavy, či stísněné pocity. Pane doktore, děkuji.
Dominika L.
Velmi empatický a vstřícný doktor, opravdu trefil povolání. Ačkoliv má hodně pacientů, vždy měl nadstandardní a lidský přístup, aby pomohl.
Situaci vyhodnotil velmi správně a vše včas podchytil, díky čemuž léčba nebyla zbytečně dlouhá. K jinému doktorovi bych už jít nechtěla :) Děkuji a určitě doporučuji.• Soul SF s.r.o. Městská poliklinika s.r.o. Otrokovice • psychiatrické vyšetření •
M.V.
Pan doktor se mnou krasně prošel moji diagnozu a vše my vysvetlil naštěva ordinace byla skvěla jsem rada že jsem v jeho peči
JK
Při osobní návštěvě lékař působil v pořádku, i když hodinové vyšetření zvládnul během 20 minut a zároveň dojídal oběd.
Problém byl v komunikaci, kdy na emaily odpovídal zhruba do tří dnů, nebo tvrdil, že žádný email neobdržel. Nakonec přestal na emaily i telefon zcela reagovat a nechal mě bez medikace. Během jedné z konzultací se zmínil, že je pro něj vyplňování receptů s modrým pruhem obtěžující, což byl možná důvod, proč mě nechtěl dál léčit.
Pokud mě opravdu nechtěl léčit, mohl situaci vyřešit profesionáně a samozřejmě bych to akceptoval. Naštěstí se mi podařilo najít kvalitnější lékařku, která má o moji léčbu zájem.• jiné místo • Jiný •
Marcela Machovská
Po osobním setkání musím napsat, že jsem se mýlila ve svém prvním názoru. Pan doktor se snaží najít cestu jak pacientovi pomoci, je empatický a má snahu pacientovi pomoci.
Mn
Velmi empatický pan doktor, který velmi rychle odhalí příčinu problému, úzkosti a dalších psychických problémů. Následně se snaží udělat maximum proto, aby pacientce pomohl a podobné situace se již nestávaly. Velmi poctivý člověk, na kterého se opravdu můžete spolehnout a co řekne tak to platí. S čistým svědomím mohu říct, ze zkušenost tímto panem doktorem mi opravdu otevřela oči.
E
E.Š.
Velmi vstřícný, lidský přístup. Vnímavý, chápavý, empatický, upřímný a starostlivý, zároveň přirozený a osobní. Je možnost se na cokoliv zeptat. Léky zabraly velice správně a dnes se po roce léčby a psychoterapie v přerovském Psychosociálním centru cítím snad nejlíp, jak jsem se kdy v životě cítila. A začalo to návštěvou u pana doktora, který správně vyhodnotil situaci a zahájil léčbu. Nemohla jsem si přát lepšího psychiatra a přála bych ho každému.