MUDr. Eva Nováková

Praktický lékař Více

České Budějovice 1 adresa

Všeobecná lékařská praxe

Ant. Tragra 340, České Budějovice 37004

neposílá na vyšetření při obtížích, nezapisuje si do karty problémy pacientů, sestra arogantní bez úcty, na obou je už znát vyšší věk a nezájem o práci

• C

Lékařka celkem ujde ,ale sestra ? Tu by měladávno vyměnit .Je nepříjemná ,arogantní a má špatný přístup k pacientům.

• S paní doktorkou mám velmi špatné zkušenosti. Nejenže všechny moje obtíže bagatelizovala a nijak mi nepomohla, ale ke všemu si u mé pojišťovny nechala proplácet každé dva roky preventivní prohlídky, na kterých jsem NIKDY nebyla!!!!!

• V

Bohužel mám s ní špatné zkušenosti a to jsem byla u ní v péči necelé 2 roky. Nikdy mě odborně nevyšestřila srkz mé dýchací problémy a opakované blokace páteře (žádné léky ani specialista) z toho se rozvinulo těžké astma, rozsáhlé alergie, poruchy imunitního systému a trvalé poškození páteře. Při vyzvednutí mé karty jsem se nestačila divit o jejím "zíkávání" bodů za vyšetřené pacienty. V době kdy jsem byla dlouhodobě pryč - zapisovala do mé karty vyšetření, které ani neproběhlo. Jsem ráda, že jsem ji změnila, protože nevím co všechno by se mohlo díky její "kvalitní" péči na mém zdraví podepsat.

• Š

Milá,ochotná,starostlivá,bez problému pošle ke specialistovi

Z vlastní zkušenosti mohu doporučit MUDr.Novákovou jako lékařku, která mi vždy velmi pomohla a nikdy nic nezanedbala, má velmi profesionální přístup k pacientům!