MUDr. Eliška Kulíková

Světlá nad Sázavou 1 adresa

Ordinace praktického lékaře

Na Bradle 1113, Světlá nad Sázavou 58291

• G

Jsme velice spokojení s manželkou. Vstřícné jednání. Nic nepodcení vše důkladně vyšetří vše co je potřeba. Hlavně pravidelně bere krev,takže podle nás je velice pečlivá k pacientů.

příjemná,ochotná a velice dobrá odbornice, sestřička super jednička

• G

Svědomitá,pečlivá, komunikativní s pacientem.

• V

MUDr Kulíková.Velice dobrá doktorka, odbornice, lídská s výborným přístupem k pacientům a má taky výbornou setřičku.

• Pani doktorka je vysoce profesionalni, ma velmi prijemne vystupovani, lidsky pristup a vzdy najde reseni na jakekoli potize.

• Nejlepší lékařka co jsem se kdy setkala i sestřička je výborná.Jsme u ní celá rodina a za žádnou cenu by jsme neměnili!!!!!Opravdu profesionální přístup ke každému pacientovi!!

• Pani doktorka Kulíková je vynikající lékařka.A sestřička ta výborná.Doporučuji všem.

• Výborná lékařka s osobním přístupem, vždy vše zkonzultuje a je velice přátelská a erudovaná. Velmi doporučuji!

• Výborná lékařka, skvělý člověk. Umí vyslechnout, poradit. Má na pacienta čas, trpělivost. Poradí, pomůže, doporučí vyšetření, spolupracuje s pacientem. Mohu jenom doporučit.

• B

Paní doktorka je velice milá pozorná a dokáže vyslechnout pacienta a odborně ošetřit a pomoci.