MUDr. David Lerch

Zubař Více

Znojmo 1 adresa

Ordinace

Velká Michalská 212/22, Znojmo 669 02

Pan doktor společně s milou sestřičkou Vám vytvoří prostředí, že nechápete, je to profesionální ordinace.......super....děkuji

• N

Pan doktor má moderně vybavenou ordinaci.
    Je to opravdu profesionál.
    Záleží mu na tom ,aby svým pacientům opravdu pomohl-
    Kéž by takových lékařů bylo více

• D

Za nás Top!
    A jsem ráda, že i můj syn jde k zubaři bez strachu.
    A palec nahoru, také za přesný časový termín, bez čekání .

• F

Po 3 letech u pana doktora jsem velice spokojený, přátelské a vlídné jednání, moderní ordinace.

• G

Pan doktor je vynikající zubař. Po dlouhé době jsem našla zubaře, ke kterému jsem se nebála jít. Veškeré zákroky provádí šetrně a opravdu bezbolestně. Sestra je taky velmi milá, ordinace je moderně vybavena, takže vřele doporučuji.

to Zabatko: Klavesnice i myš je omyvatelná. Sestra vše desinfikuje po každém pacientovi dle hygienického řádu.

MUDr. David Lerch

OK, to byl jen podnět k případnému zlepšení, jinak jsem moc spokojená.

• Pan doktor má moderně zařízenou ambulanci, včetně RTG, ošetření v pořádku, ale má zásadní nedostatky v hygieně!!! Ruce v rukavicích nepatří do úst pacienta, pak na klávesnici, myš, RTG a pak v těch samých rukavicích opět do úst pacienta!!!!! Tímto způsobem jsem si od pana doktora odnesla hnisavou angínu a nyní mám nemocné děti, úplně zbytečně. Chtělo by na tom zapracovat, myslím, že by mělo být samozřejmostí vkládat do úst pacienta pouze hygienické nástroje, včetně nekontaminovaných rukavic. Když si přestavím, kolika lidem pan doktor sahá do úst a pak na klávcesnici, tak se divím, že tak klávesnice ještě neodešla, nakolik je živá.