Praktický lékař pro dospělé

Mendělejevova 4, Ostrava 709 00

Pani doktorka je velmi vstřícná a empatická, vždy naslouchá a snaží se porozumět. Jsem naprosto spokojená – vyhoví ve všem, nic pro ni není problém a vždy se snaží najít to nejlepší řešení. Je radost s ní spolupracovat! Jsem velmi ráda, ze se mě ujala.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• T

U paní doktorky jsem velmi spokojená,nemám problém s ní řešit ani velmi osobní problémy,které se mi jinde říkají těžce.Je velmi milá a empatická.Děkuji

• D

Příjemná a vstřícná lékářka

• R

Má individualní přístup k pacientům, je velmi vstřícná. Diagnóza vždy odpovídala nálezu u specialisty.

• H

Obětavá a solidní lékařka

• Já jsem byl vždy s paní doktorkou spokojen. Ochotná, laskavá s velmi dobrým přístupem k pacientům
    Suchánek Petr

• U "paní" doktorky jsme byli s dcerou-2 roky.
    Nemohla se postavit po pádu.Paní doktorka řekla že je v pořádku,ale stejně malá nestála.Po 3. dnech jsme jeli do FN Bulovka a tam si malou rovnou nechali se zlomenou nohou.Dostala narkózu a hned sádru.Teď tam chudák leží.
    Takže paní doktorko kupte si silnější brýle,nebo zahoďte DIPLOM!!!

KODERA ANTONÍN

MUDr. Darja Kadlecová

Dobrý den, pane Antoníne Kodero. V úvodu mého profilu je uvedeno, že jsem praktická lékařka pro dospělé, s ordinací v Ostravě.Nevylučuji z mé strany vyšetření 2-letého dítěte, ale velmi pochybuji,že Vy byste mne s dcerkou navštívil, když jistě máte "svého" pediatra.Dovoluji si Vám doporučit,až příště budete kohokoliv kritizovat,ujistit se o správnosti adresáta Vaší kritiky.
    Já jsem se s Vámi a Vaší dcerou zcela jistě nesetkala. Kadlecová

• Obětavá a velmi ochotná lékařka

• Vstřícný

• moc dobrá