Kojetická 1021, Neratovice 27711
Chodím sem od roku 1994, pak se přidala manželka i děti a všichni jsme naprosto spokojeni. Paní doktorka je trochu “morous”, ale vždy pomohla děti se jí nebojí
• Ordinace PL stomatologa • Jiný •
L.p
Neprofesionální, nepříjemný přístup k dětem arogantní chování absolutně neupozorní Jaký zákrok bude provádět za mě velice nepříjemná zubařka nikdy víc
• Ordinace PL stomatologa • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
P.P.
Paní doktorka je veliký profesionál, vždy vysvětlí co se chystá provést a její přístup k mým dětem naprosto vynikající.Pracuje velice precizně,rychle a kvalitně.Doporučuji!
• Ordinace PL stomatologa • Jiný •
Eva
Nejlepší zubařka jakou jsem kdy měla. Zákroky sice nejsou vždy příjemné, ale výsledky výborné. K zubaři si nechodím popovídat "s kámoškou", takže lehce neosobní přístup mi jen vyhovuje.
Anonym
Arogantní zubařka ! Sice odvede dobrou práci,ale s takovým přístupem? Nedoporucuji!
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Kateřina
Nesouhlasím s nějakými názory, vždy mě o všem informovala a za svoje kazy si můžeme sami nestěžuju si sem naprosto spokojená
Hanka
Super přístup, ovšem mě informovala, není si na co stěžovat.
Jorga
profesionální přístup, kvalitní ošetření, velká spokojenost,
Katka
Vynikající lékařka, precizní, naprostá spokojenost.
Pokud jde o práci, s paní dokorkou jsem byla za posledních 15 let vždy spokojena, je velmi pečlivá a svojí práci rozumí. Bohužel to naprosto kazí její neschopnost komunikace. Neinformuje o zákrocích, které hodlá provádět, nenabízí alternativy (bílé plomby aj.), pokud to opravdu bolí, o znecitlivění je potřeba doslova prosit, když pacient dokonale neposlouchá její pokyny, umí být velmi nepříjemná. Platím zdravotní pojištění a za to chci i profesionální a slušné zacházení. Takže odcházím, škoda...
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní