Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíZkušenosti
alebra
K paní doktorce jsem chodila se třemi dětmi od malička (dnes jsou už dospělé) a byli jsme vždycky po všech stránkách spokojeni. Když bylo nejhůř, přijela za dětmi i k nám domů! Nejmladší dcera dokonce prohlásila, když byla loni na výstupní prohlídce, že se jí bude po paní doktorce stýskat! :-) Určitě doporučuji! Alena B.
veronika.svestka
Nikdy se vsem nezavdecite. My mame trileteho syna a ma sestra podobne starou holcicku. U doktorky jsme pomerne casto. Vzdy nam pomohla a poradila. Antibiotika nam predepsala pouze,kdyz bylo nejhur. Sestricky jsou uzasny. Nikdy jsem je nevidela ve spatne nalade.. Nechapu, ze se najde nekdo, kdo je nespokojeny. My s moji sestrou jsme nadsene.. Urcite doktorku doporucujrme vsem. Je totiz i se svym tymem naprosto profesionalni a uzasna..
Veronika S., Panensky Tynec
Petra V.
Vážně výborná lékařka!
Jana
Paní doktorka má zvláštní ordinování na vše antibiotika, ano oni zaberou, ale co kdyby přišlo vážnější onemocnění a antibiotika už by nezabraly. Když jsme volali pání doktorce, že mám asi neštovice, zda bych mohla jít druhými dveřmi do telefonu byl slyšet povzdych jak když otravuji. A o těch sestrách jak tu bylo psáno jako o drbnách ani jsem nestačila vystrčit paty a už drbaly. A okna jsou otevřena neustále dokořan, chudáci miminka, které musí maminky slíknout už v čekárně a čekat než příjde řada. Běda kdyby nebyli.
Petra
Absolutně nejlepší paní doktorka jakou znám.Vždy ochotná,vstřícná,obětavá.K dětem je opravdu milá, i obě sestřičky zasluhují pochvalu.
dobra
Moc děkujeme paní doktorce!!!
Sestřičky jsou také super!!!
Paní doktorka je vždy velmi příjemná. Nikdy jsem se nesetkala s její neochotou poradit, pomoct a přijet, když byly naše obě dcery malé, a jak už to tak bývá, obě najednou nemocné. Nás jako rodiče si okamžitě ona, ale i obě sestřičky, získaly svým přístupem k dcerám.
Rozhodně nedoporučuji...zastaralé metody léčby, píše na všechno antibiotika, zanedbala mi u dcery chycené průdušky a léčila se z toho velmi dlouho. Na všechno má dané tabulky ale aby se podívala jak dítě opravdu prospívá to ne...sama lékař nejsem a abych si určovala diagnozy u dítěte sama to mi přijde divné....
POZITIVNÍ hodnocení zkrátka !! Každej jinej by mě s mýma šťouravýma dotazama odbyl, paní doktorka mi zvedne telefon ve dne v noci a můžu řešit klidně pupínek, nebo vysoké teploty, je to profík na svém místě. Poslouchá vždy a dobře poradí, máme ji rádi. A je jasné, že vždycky se propere nějaký vážný případ, do kterýho ale nikdo nevidí a zná ho jen z vyprávění, POCHYBUJU o tom, že lékař podcení nějaký vážný zdravotní stav, který se začne projevovat u dítěte........ovšem to se dostane rychle na veřejnost a každej si to přibarví a nikdy se tam logicky nedostanou další stovky spokojených. To už tak prostě je. Můžeme zpochybnit také maminku, která špatně informuje o všech projevech nemoci... je to těžký. ALE: Máme svobodu výběru tak ať jde každý tam kam chce....... My jedině doporučujeme ! Milada + Michálek
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.