Školní 822, Slavičín 76321
chodíme k paní zubařce celá rodina a jsme velmi spokojeni,profesionální přístup,moderní zařízení,příjemné prostředí.
Adéla
Návštěva zubaře není asi pro nikoho nic extra příjemného, ale paní doktorka je v tomto ohledu to nejmenší možné "zlo" :) Chodím k ní od malička a do budoucna to rozhodně nehodlám měnit, protože v dnešní době se šikovní zubaři hledají velice těžko a je skoro štěstí na někoho takového narazit. Je ochotná, milá, vstřícná, vše vysvětlí a poradí. Takže paní doktorku můžu opravdu doporučit!
K paní doktorce chodím odjakživa a jsem velmi spokojená. Nehodlám na tom nic měnit, přestože už pár let žiji v Brně. Je ochotná, milá a jsem přesvědčená, že svou práci dělá dobře.
Pacientka Martina• • •
Zdravím všechny,
ráda bych vyjádřila také svůj názor. Paní doktorka Palkovská je ta nejlepší zubařka jakou znám. Vždy mě pečlivě vyslechla a vše vysvětlila....na její odbornou péči se můžu vždy spolehnout.
Po morální stránce je to ten nejvstřícnější a nejpečlivější člověk.
Pro ty kteří vyjadřovaly negativní názor: přála bych Vám zažít zubaře v Ostravě kteří pacienty berou jako na běžícím páse. Paní doktorce nesahají ani po kotníky!
Jen tak dále paní doktorko, jsem na Vás pyšná!
Spokojená pacientka Monika• • •
Velmi dobrá paní doktorka, chodím k ní od té doby co mám zuby :-) a jsem stále spokojená! Je hodná, příjemná, ochotná, důsledná, zkrátka lékařka jak má být!
maximální spokojenost
Vynikající komunikace a obrovská ochota..!!
Macík Vlastislav
Vždy ochotná a starostlivá
X
xxx
Radana J.
Pani zubarka je super.Chodime k ni cela rodina.I kdyz me osobne cekalo par neprijemnych chvil v podobe trhani zubu,tak jsem to zvladla.Byla mila,a kdyz se vyskytl problem,ihned mi prisla vstric.Takze se vubec nebojim chodit k zubari.I sestricka je hodnoucka.Pro deti idealni zubarka.• • •
B
Bebe
Paní doktorka velmi milá a jenom velká spokojenost z mé strany.
Pro K. : Myslím, že v tomhle případě, že když se dítě bojí jít na prohlídku, tak paní doktorka nemůže. No v zopeňte si když jste byla malá vy?!!!• • •