T. G. Masaryka 92, Loket 35733
Honzik a Helca
Konečně paní doktorka, na které jde vidět, že má děti ráda a proto dělá tuhle práci, skvělý přístup, se vším poradila dokonale, ochotná, přátelská, parada prostě
• jiné místo • Jiný •
Z
Zlata E. Kinská
Paní doktorka Králová je výborná a zkušená lékařka. Má osobní přístup ke svým pacientům a zároveň má patřičný nadhled. Chová se vždy profesionálně a léčí s láskou. Hodně mi pomohla svými radami i jako matce, která má své první dítě. Mohu jen vřele doporučit. Z. E. Kinská
Andrea
Pode mého názoru jsou negativní ohlasy od lidí, kteří nechápou že děti se neléčí jen antibiotiky, já měla obě děti u paní doktorky dokud jsme se neodstěhovali a to cca 10 let, byla jsem vždy spokojená, nikdy mi nepřišlo že by byla moc zvědavá, naopak vždy ráda pomohla a poradila, to že se někdy poptala na domácnost je podle mého názoru normální a nevím kdo by neodpověděl, pokud nemá co schovávat, je to prostě doktorka z vesnice kde všichni věděi o všech a to bylo a je vždy jen k dobrému. Já musím jen chváit!!!
LB
K paní doktorce jsem chodila snad už od narození, takže mám zkušeností více než dost. Chápu, že co člověk to názor, ale z těch ód, co tady někteří pějí, mám až pocit, že jsem těch 15 let chodila k někomu úplně jinému. Jak už tady někdo přede mnou psal, je lepší, když k ní chodí TATÍNCI dětí. S maminkama většinou nevychází. Její metody mi občas přišly hodně zvláštní a člověk se jí pomalu musel o léčbu doprošovat. Neustále se vyptává na Vaše soukromí. A když jí nejdete na ruku, je velice arogantní. Přestala jsem k ní chodit po tom, co včas neodhalila nemoc, a následky si nesu dodnes.
Sladký L a J
Jsme maximálně spokojeni po všech stránkách. Jak odborně tak lidským a přátelským přístupem. Přestože již nebydlíme v Lokti, ale v Chodově, paní doktorku bychom neměnili (máme čtyři děti). Několikrát jsme v případě zdravotní nouze našich dětí volali paní doktorce o víkendech a vždy byla ochotna otevřít ordinaci a přijmout nás. Také kvitujeme, že své názory říká paní doktorka transparentně a nahlas. I díky tomu je vztah mezi námi čitelný.
Jsme s pí. doktorkou velice spokojeni, dojíždíme k ní až ze Svatavy a o naší dcerku se stará naprosto skvěle! Nikdy nám neřekla ne, ani když jsme jí volali v neděli večer na mobil. Pokud se MuDr. Králová ptá na rodinné poměry tak je to způsobeno dle mého tím, že se v dnešní době rozmohlo různé týrání a zanedbávání dětí, které jak všichni jistě uznáte v pořádku není! Zkráka paní doktorka ve spolupráci se sestřičkou tvoří výborný tým!!!
katastrofa
Injekce
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Děkuji této paní doktorce ke které jsme přeli od předešlé doktorky která mi málem zabila dceru.. jsem velice spokojená s jejím přístupem , vždy nám ochotně vždy poradila.. myslím že má dcera je ted v dobrých rukách..
Vynikající paní doktorka....s dcerkou k ní od narození dojíždíme...vždy jsem se na ni mohla obrátit a vždy výborně poradila...máme k ní důvěru...děkujeme :-)