Ord. praktického lékaře pro dospělé

Husova 1648, Teplice 41501

• B

U p.doktorky jsem již přes 30let a jsem s ní maximálně spokojená.Neměnila bych.Je příjemná a velmi sympatická.

• Jsem velice spokojen jak jedna s lidmi.

• Maximální spokojenost

• Š

Jsem u paní doktorky od svých osmnácti let. Bydlím 100 km daleko, ale stále si nehodlám změnit lékaře. Jsem s ní velice spokojená.

• A

doporučuji

Paní doktorka se o mě stará již skoro 20 let, vždy fundovaně, ohleduplně a kupodivu i přes často plnou čekárnu to u ní "odsýpá". Bohužel je už v důchodovém věku a mohu jenom doufat, že její nástupce bude alespoň částečně dosahovat jejích kvalit. Mohu jí jenom poděkovat.

• H

Celkem spokojenost.

• F

Je to lékařka s citlivým přístupem pro pacienta, odborně je na lepší úrovni, než ledajaký odborný lékař! Jsem u ní registrován léta a mám s ní ty nejlepší zkušenosti. Lze jí jen poděkovat,že se tak dobře stará o své paciety.

Jsem velice spokojen s obětavostí,znalostmy a především svým jednáním k pacientovy a jeho zdravotním problémům.Takových lékařů si velice vážím.

Paní doktorka mi vždy pomohla, jsem u ní okolo 5 let a jsem spokojena s její péčí, nenašla jsem jediný negativ.