Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíZkušenosti
valach50
Pan doktor je opravdový profesionál.Jeho přístup k pacientovi mu mohou závidět někteří lékaři a není jich málo.V jeho ordinaci se cítí člověk hned o něco zdravější.Je potřeba vyzvednout i ochotnou sestřičku,která je ženou na svém místě.
Žmol Pavel
guest
Těžko soudit podle jedné vstupní prohlídky, ale nejsem si jistá, zda je normální/běžné po pacientce při vstupní prohlídce chtít, aby si svlékla podprsenku. Údajně to nevyžaduje po všech pacientkách.
~
Je lidský - má pro pacienta pochopení, jde hned k věci, dobře diagnostikuje - zatím se nezmýlil, a myslí na eventuality. Moc toho nenamluví, šup dovnitř, šup ven, žádné cavyky, ale výsledek je.
Tento praktický lékař využívá svoje nabité zkušenosti v plném rozsahu, je vstřícný ke každému pacientovi , vždy velmi ochotně poradí, každého pacienta si vyslechne , je to zkrátka praktický lékař na vysoké profesionální úrovňi, společně se sestřičkou tvoří velmi dobře sehraný profesionální tým, vřele všem tohoto lékaře doporučuji
Robert Honl
~
Ano, pan doktor je velmi příjenmý a hlavně velmi schopný lékař.Byla jsem s ním velmi spokojená.
~
Jsem u něho registrovaný už mnoho let a jeho přístup považuji za naprosto profesionální. Vždy mi pomohl a nic nenchal náhodě.
~
Pana doktora považuji za jednoho z nejlepších odborníků. Na rozdíl od lékařů ve Valašskomeziříčské nemocnici správně stanovil diagnózu a tudíž přispěl k mému rychlému vyléčení.
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.