MUDr. Alena Vondráčková

Pediatr Více

Jihlava 2 adresy

Praktická lékařka pro děti a dorost

Znojemská 41, Jihlava 58601

Dětská poradna

č.d. 58, Velký Beranov 58, Jihlava 588 21

K paní doktorce jsem chodil od malička osobně, má manželka taky, nyní docházíme s naší dcerou. Nikdy jsme ani jeden neměli žádný problém. Paní doktorka má prostě poker face a s každým se nevykecává. Věcná, vyšetří, napíše, poradí. Díky tomu taky nejsou v čekárně zástupy lidí a nečekáte celé dopoledne.
    Sestřička je naprosto dokonalá. Příjemná, lidská, malá dostane vždy malou hračku z kindrvejce jako bolístkovné. Prostě bezchybné.

Pokud nejde o klasické nachlazení, ale máte podezření na infekční nebo virovou chorobu, tak rozhodně lepší ozvat se dopředu, aby s Vámi počítala, eventuálně vás vzala přes karanténu a vy jste nenakazili relativně zdravé děti v čekárně.
    Kdo má rozum a všech pět pohromadě, tak mu to dojde a neprudí.

• Praktická lékařka pro děti a dorost  •

Z počátku mi vyhovoval její lehce chladný přístup. Žádné zbytečné řeči a jde se na věc. Po dvou letech její služby opouštím a hledám někoho, kdo má větší pochopení a osobní zkušenost s vlastními dětmi, nepapouškuje pouze závěry světové zdravotnické organizace a nekřičí na vás mezi dveřmi když nepřijdete včas. Pamycon kapky na rýmu a mucosolvan na kašel naordinuji také, k tomu nemusím být lékař.

• Praktická lékařka pro děti a dorost  •

• B

Profesionální lékařka s velkým odborným rozhledem, super sestřička, příjemné prostředí bez čekání, děti se těší, že tam zase půjdou.

• Nejarogantnější dotorka, kterou znám. Když jsem přišla s podezřením na černý kašel, poslala mě domu s tím, že jsem nachlazená a mám si dávát med. Po dvou týdnech, co jsem tam sotva došla, jak jsem nemohla dýchat, mě seřvala, jak si to představuji chodit s černým kašlem až teď, že jsem to mohla roznášet všude po městě. Už nikdy víc.

Pani doktorka mi pred lety odmitla udelat vysetreni, zda nemam cerny kasel. Udelala mamince prednasku o tom, ze kdyz jsem ockovana, nemuzu cerny kasel chytnout a ze tady v CR ani tahle nemoc neni, max na vychode. Prestoupila jsem k jine lekarce, nabrala mi cca po dvou tydnech krev... a potvrdila mi prave ten cerny kasel!!!

S paní doktorkou jsem spokojena,chodím k ní s oběma svými dětmi. Vždy provede sama od sebe všechna potřebná vyšetření,výtěry,odběry krve apod. Nemám žádnou negativní zkušenost,a to už k ní chodím téměř 8 let. Chválím také moc hodnou sestřičku.

• S

já taktéž s mudr. Vondrackovou nemam dobre zkusenosti.. kdyz mi muj syn jako mali dostal 40 teploty prvni coo bylo zbalila jsem ho a mazala k zminene lekarce.. a od ni jsem slysela jen aroganci a jaktoze jsem si dopredu nezavolala zdali muzu prijit.. pokud mame nejaky problem jak uz je zde zminene je to doktorka od stolu a pocitace.ani u pravidelne kontroly miminka neprobihala kontrola jak mela.. doktorka mi rekne nestahujte malmu sulinka je to prirodni jev a sestra v cekarne rekne stahujte.. sakra tak kde jsme? bo u prujmu maleho ani neprohledla manzelovi podala letak tu mu to koupi a naschledanou.. je arogantni urvana a neprijemna

• Dobrá paní doktorka, jsem spokojena.

• Jak říkala moje matka, když jsem k ní v dětství chodila, "doktorka od stolu a počítače". Žádná ochota, vstřícnost, dokonce i preventivní prohlídky pro mě byly nepříjemnou záležitostí. Honila mě po různých zbytečných vyšetřeních, přitom jsem potřebovala úplně jiná, na která mě poslala až jiná lékařka.
    Už bych k ní znovu nešla a dítě k ní neposlala.

• Nevím, jestli předchozí hodnocení je pravdivé, ale my máme naopak velmi dobrou zkušenost s diagnostikou paní doktorky. Nejednalo se o žádnou banalitu a paní doktorka byla pohotová a ihned po svém vyšetření domluvila hospitalizaci.
    Největší výhodou je objektivní a rychlé jednání, žádné půlhodinové debaty a proto tam v čekárně netrávíte půl dne.
    Také bych pochválila sestřičku, která je velmi příjemná a vždy Vám vyjde vstříc, pokud potřebujete objednat na nějaký termín.