MUDr. Alena Kubálková

Praktický lékař · Více

Neratovice 1 adresa

Ordinace PL pro dospělé

Kojetická 1021, Neratovice 27711

• Spousta lidí si tu stěžuje na čekání to je sice pravda ale počkat si u paní doktorky stojí za to. Nejen že je milá (a to platí i o sestřičce) ale též se snaží najít příčinu nemoci a to bohužel stojí dost času. Chápu některé lidi co se raději jdou vyléčit do lékárny nebo si tam přečíst dvě kapitoly z knížky a pak remcaj že čekají zbytečně půl dne. Ale bohužel tam chodí i lide kteří nejsou jen na oko nemocní a věřím že si raději počkají protože dostanou péči a léčbu která by jim mohla pomoct. Můj názor je : lepší počkat a najít příčinu nemoci než sedět deset minut u závodního lékaře dostat prášky aniž by se na vás podíval , říct nashledanou a jit si lehnout. Za mně říkám že paní doktorka a sestřička jsou úžasné a čekat se vyplatí..!

dlouhé čekání, sestřička si Vás pamatuje a paní doktorka je velice pečlivá. Bylo by dobré, kdyby paní doktorka zvážila objednávání pacientů na čas. Dlouhé čekání v čekárně na dřevěných lavicích je únavné a mnohdy až bolestivé pokud máte prolémy se zády.

Velmi dobra diagnostika!

• Š

Paní doktorka mi zachránila život správným daignostikováním nemoci, kterou neodhalili ani odborníci v Praze.. Nedám na ní dopustit a klidně se v čekárně počkám o chvíli déle..

Zaplať pánbu že jsem zatím celkem zdravý takže v čekárně prosedím půl dne tak jednou za 3-5let.
    Dělá ze sebe moc chytrou,nikdy mi moc nepomohla.Raději jdu rovnou do lékárny tam se poradím a uzdravím
    se sám.

• S

souhlasím s předchozími :) to, že si počkám o půl hodiny déle neznamená hned negativní příspěvek, kdykoliv jsem přišel, tak se mi věnovala na plno a vím, že se věnuje i dalším....to není jako její kolegyně naproti, která to má jak na páse, že jí za hodinu projde ordinaci 8-10pacientů.......jsem rád za paní Kubálkovou :)

• K paní doktorce sem přešla od jiné, která mě naprosto neléčila, předepisovala mi jen stále nová antibiotika a diagnozu jsem si zpravidla stanovovala já. Můj zdravotní stav došel tak daleko, že se mi kompletně odrovnal imunitní systém a postupně selhávaly další a nakonec sem byla dva roky co týden 14 dní doma. Dostala mě z toho až paní Kubálková, mnou po přestěhování náhodně vybraný příslušný obvodní lékař. Byla to šťastná volba. Podobně na tom je můj muž.

• Paní doktorka je velmi pečlivá, ověřuje si správnost medikace. Zodpovědně řešila i problémy komplikované těhotenstvím. Vše řádně vysvětlí, nabádá k prevenci.

• výborná,příjemná,ví o čem mluví a v klidu vše promyslí,než aby jednala rychle jako na bežícím pásu a nevěděla o co jde při léčbě,to si opravdu raději v čekárně počkám a v klidu si vše s paní doktorkou proberu,než abych se neuměla domluvit s chaotickou mudr.u které se sice nečeká,ale nechápete co po vás chce či ona nechápe vás.

• Čtu zde nějaká negativní hodnocení na paní doktorku Kubálkovou a musím zásadně nesouhlasit. Je sice pravda, že si v čekárně posedíme o něco déle, ale napadlo vás někdy že je to tím, že se svému pacientu opravdu věnuje a to nějaký čas zabere? Já si radši počkám o půl hodinky déla a dostanu kvalitní péči, než se nechat odbýt jako na páse.