+420 469 319 399
Sobota:zavřeno
Neděle:zavřeno
Šafaříkova 653, Hlinsko 53901
Ladislava Konečná, Ing.
Návštěvu u lékařky jsem absolvovala kvůli povinné prohlídce k ŘP v ordinaci Komenského 188, 53901 Hlinsko. Objednací doba docela dlouhá. Při vlastním vyšetření a posuzování mého zdravotního stavu postupovala komisním způsobem s očima přilepenýma jen k monitoru. Měla chyby i v mé dokumentaci. Nedoporučuji. Zjistila jsem při čtení jiných recenzí na internetu, že obsahují i vynikající pětibodové ohodnocení od jejich blízkých příbuzných! Trapné. Ladislava Konečná, Ing. Hlinsko
• Samost.ordinace prakt.lék.pro dospělé • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Z
Zuzana Stodolová
Paní doktorka je výborná, profesionální, pečlivá, ochotná poradit a pomoct i po telefonu, odešle vás na veškeré vyšetření, aby našla příčinu potíží, vyslechne pacienta, není nic, co bych hodnotila negativně. Ordinace moderní, vynikající čistota, vybavení a sestřička perfektní - má neskutečný přehled o všem a všech...Sice v Hlinsku už nebydlím, ale i tak bych paní doktorku neměnila a proto se nehledám a ani nebudu lékaře ve svém současném bydlišti a raději si dojedu za ní, než abych přešla jinam. Za mě naprostá spokojenost s její lékařskou odborností.
• jiné místo • Jiný •
Tomáš
Náhodou jsem se dostal na tyto stránky, pročetl komentáře a nemohu nereagovat. Pokud jde o profesionalitu, jako laici můžeme hodnotit jen subjektivně, ale mé zkušenosti jsou velmi pozitivní. Delší dobu jsem trpěl subfebriliemi nejasného původu a ač někteří jiní lékaři po základních vyšetřeních mávli rukou, ona neustále prověřovala další možné příčiny. Osobně jí hodnotím jako velmi svědomitou lékařku a dost lituji, že budu nucen kvůli změně bydliště shánět jiného praktického lékaře.
• Samost.ordinace prakt.lék.pro dospělé • •
Martina
V prazdne cekarne me s 38 C horeckou,kaslem a temer nemluvici odmitla osetrit.Prestoze jiz rok pracuji v Hlinsku,mam staleho lekare v Praze.Odkazala nas na pohotovost otevrenou od 18 h,tou dobou bylo rano.Kdyz jsem ji rekla,ze me v jinych mestech vzdy osetrily,vysmala se mi ze ji nezajima jak je to ve Zdare n.S.
• Samost.ordinace prakt.lék.pro dospělé • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
svobodova1992
Po profesní i lidské stránce musím paní doktorku hodnotit velmi slabě...Komunikace všelijaká žádná, pokud od ní něco chcete - je to pro ni jen ,,zbytečnost"...Dělám ve zdravotnictví a popravdě se raději léčím sama doma, protože k předešlým zkušenostem k ní nemám již žádnou důvěru.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
výborná-milá neměnila bych :-)
Je to výborná doktorka.Od předešlé jsem odešel pro neschopnost léčit.Paní doktorko Bukáčková mě vyléčila.Předešlá doktorka vůbec nic nepoznala a mohlo to špatně dopadnout.MUDr.Bukáčková je příjemná, hodná a pečlivá!Navíc má příjemnou sestřičku.V čekárně většinou bez čekání.Velmi doporučuji
Jana
Jsem spokojená s přístupem...profesionál, který nic neponechá náhodě.. doporučuji...
paci
Bez čekání , slušná, pokud se Jí něco nelíbí, tak se snaží dohodnout ke kterému specialistovi a kam vás pošle nebo zařídí sanitku do nemocnice ( dává na výběr mezi Chrudimí nebo Havl. Brodem). Zkrátka samá chvála!