MUDr. Zdeňka Červenková

Praktický lékař pro dospělé

Sušilova 478, Holešov 76901

• F

Fantomas

Paní doktorka se za poslední dva roky dle mého názoru značně zhoršila. Vše musí být přesně podle papíru nikdy Vám nevyjde vstrict. Občas dostanu i kartáč. Na druhou stranu když přijdu s trombotickou nohou včas tak jsem odbyt, že nestíhá harmonogram pacientů objednaných, jelikož má před dovolenou. Když s tím přijdu po dovolene dostanu kartáč proč jsem nepřišel dřív. Už není paní doktorka jaká bývala asi stárne jako my všichni a už to nezvládá.

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• T

Tomas

Paní doktorka mi připadá velice pečlivá s individuálním přístupem k pacientovi. Škoda, že se v čekárně dlouho čeká :-), ale to se dá přežít, protože za ten přístup to stojí. Chodím zde zatím krátce, tak jsou zkušenosti zatím malé.

• E

Eva

S paní doktorkou jsem velmi spokojená,,lidský přístup, pochopení pro danou věc i problém. Pochvala patří i její asistentce ( sestřičce ). Sehraná dvojice ;)

• A

Alena

paní doktorka je opravdu velive vstřícná a ochotná,souhlasím s předešlými názory.Ale mám přímo kopřivku když mám jít na nějaké vyšetření,protože tam pravidelně čekám až tři hodiny nezávisle na to kolik je v čekárně lidí.Nešlo by udělat nějaké časovky jako je to třeba u dr.Kadlecové?

Jasenská

• Pacient

S touto paní doktorkou jsem maximálně spokojena. Snad jediný lékař s lidským přístupem a příjemným, vždy vyslechne a snaží se maximálně pomoci.Neměnila bych a doporučuji všem.

velmi příjemná doktorka ,

Pp

Velmi dobrá doktorka.

Michal

Vynikající lékařka, která se o člověka opravdu stará audělá pro něj maximum.Vřele doporučuji!

monika

Skvělá dr., je u ní vidět zájem o pacienta, vyšetřuje pečlivě a navíc je velmi příjemná.
    Velká spokojenost :)