MUDr. Zdeněk Tomeček

Valašské Klobouky 1 adresa

Valašskokloboucká poliklinika

Krátká 798, Valašské Klobouky 76601

• R

Naprosto úžasný lidský přístup i profesionalita. Tohle je opravdu PAN ZUBAŘ. Neznám jednoho jediného člověka, který jsem chodí a nebyl by spokojený

• Valašskokloboucká poliklinika Jiný  •

chodime k nemu cela rodina a nemuzem si pana zubare vynachvalit... od nas i deti ma jednicku s hvezdickou...

• Velmi pečlivý, přesný, podle mě výborný odborník. K tomu velmi slušné, ochotné a příjemné jednání. Já jsem nadmíru spokojena.

• Šikovná

• TAKOVÝCH LÉKAŘŮ BY MĚLO BÝT VÍCE,DĚTI SE TAM TĚŠÍ A NEBOJÍ SE,MOC HODNÝ A DŮSLEDNÝ ČLOVĚK.JEN TAK DÁLE PANE DOKTORE.

• bez jakýchkoli připomínek, nejlepší dentista v širokém okolí, jak po odborné i lidské stránce, nechť se mu daří ....

• Opravdu perfektní zubař, vše vysvětlí, je ochotný, pečlivý, milý. Neměnila bych za nic.

Pan doktor je nejlepší zubař ,jakého znám :-))Lidský přístup a ochota,trpělivost a tolerance-je to prostě pn doktor,který má své povolání rád a to je vidět na přístupu k lidem. Lada

Velice slušný a hodný člověk s přátelským a klidným přístupem k pacientovi, vysvětlí vše předem tak, že pacient se do jeho ordinace skoro těší.

• F

jsem s jeho prací velmi spokojen.