MUDr. Zdeněk Kozák

Hradec Králové 1 adresa

Sam. ordinace PL pro dospělé

Milady Horákové 504, Hradec Králové

• F

Rodinný lékař již cca 20 let. Všechny zdravotní problémy členů rodiny úspěšně řeší, nikdy nic nepodcenil.

PAN DOKTOR JE PEČLIVÝ A SVĚDOMITÝ. CHODÍM K NĚMU MNOHO LET A JSEM SPOKOJENÝ. SESTŘIČKA VELICE MILÁ S KRÁSNÝM ÚSMĚVEM.

• Nedoporučuji. Dříve jsem v lékaře měla celkem důvěru, nyní již ne.
    Strašně rád si povídá, což dřív znamenalo hlavně fronty a potom u něj dvojsmyslné vtipy. A potom vyzradil lékařské tajemství, takže jsem od něj rychle odešla!!!

Když jsem měla přes 14 dní rýmu a kašel, tak mi nebyl schopnej udělat ani výtěr...

Sestra je však příjemná a kdyby tam nebyla, tak by to šlo všechni ještě pomaleji.

• - Má tendenci cpát do mě antibiotika, pomalu i když mám silnější rýmu.
    - Čekání je vždy nekonečné, a to ani nemusí mít hodně lidí. Rád si povídá, takže 30 minut na pacienta není výjimkou. Nevzpomínám si, kdy jsem tam čekal méně než hodinu, to je u něj fakt minimum.
    - Odmítá mi napsat neschopenku, když dorazím už o den později, i když ji může vystavovat 3 dny zpětně. Podotýkám, že nejsem žádný simulant a na neschopence jsem tak 1-2x do roka, většinou ne déle než 3 dny, takže na tom tratím jednině já (nemám tedy důvod se zašívat z práce).
    - Nejvíc mu ale kazí hodnocení sestra, která je EXTRÉMNĚ arogantní. V osobním jednání si tolik netroufne, ale telefonáty s ní jsou peklo (v ordinaci bere tel. ona). Běžně mi usekne hovor tím, že mi řekne, ať přijdu. Nenechá mě ani domluvit a hned mi nemilosrdně pokládá telefon.

• Velmi pečlivý, zodpovědný lékař s lidským přístupem k pacientům. Mám starou maminku, která již má zdravotní problémy a oceňuji jeho postup, který pomáhá zvládnout problémy maminky tak, aby život celé rodiny byl dobrý. Považuji jej za skutečně rodinného lékaře.

• Pan doktor je milý a vstřícný.A sestra je také velmi sympatická.Chodím k němu už řadu let a zatím bez problémů.

• velmi ochotný, milý, prostě lékař na svém místě. Carmen B.

• Jsem s nim velice spokojeny a chodim k nemu spoustu let a nemenil bych

• T

Vždy mi pomohl případně mě poslal ke specialistům. Nikdy nic nezanedbal. Má profesionální přístup.

Velká spokojenost, pan doktor je pečlivý praktik, oceňuji nejen jeho profesionalitu ale i ochotu a lidský přístup, chválím i jeho šikovnou a příjemnou sestřičku, což nebývá všude samozdřejmostí..