Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíZkušenosti
B.P.
K panu doktorovi chodím už téměř deset let. Vždycky bylo vše v nejlepším pořádku, ať už péče během obou dvou těhotenství, léčba zánětů, prevence či aplikace tělíska. Pan doktor byl navíc vždy velmi milý a pozitivně naladěný.
maruska
Dokud člověku nic není, nemá důvod si asi stěžovat. Chodila jsem k němu během svého prvního těhotenství. Větší chybu jsem nemohla udělat. Budu toho litovat do konce života. Test na protilátky jsem si musela vydupat, prý na to neveri. Doktor s přehledem ignoroval me problémy s tehotenstvim, které jsem měla kvůli stresu v praci - časté křeče a krvácení - a odmítl mi napsat neschopenku na přelomu 1. a 2.trimestru. Od 22.týdne jsem měla velký problém s tvrdnutim břicha. Opět to ignoroval a jedovatym komentářem, ze pořád něco mám. O dva týdny později jsem byla nedobytná a napsal mi Magnosolv. Ten nezabral. Když jsem mu říkala, ze mám tvrdnuti několikrát za hodinu opět me zprazil, ze co jsem od těhotenství cekala za pocity a odpálil me. Zadanku na hospitalizaci ani neschopenku jsem opět nedostala. Za týden jsem zase pritvrdila přitvrdila dostala zadanku na hospitalizaci opět s komentářem, ze je tedy zvedav, jestli si me tam nechají. U vyšetření na prijmu doktorka vytrestila oči a okamžitě me hospitalizovali. Samozřejmě jsem mela infekci, která se parádně za těch x týdnů rozjela. Hospitalizována jsem byla 3 týdny, nyni musím mít absolutní klid na lůžku a mám se modlit, aby prcek vydržel do konce 32.týdne. Takže tenhle "doktor" u me skončil a rozhodně ho nikomu nedoporučuji.
Tereza
Pan doktor je opravdu velice milý, pečlivý, trpělivý a ochotný. A totéž platí i o úžasné sestřičce. Vřele doporučuji, je to snad nejmilejší doktor, kterého znám :-)
Míša M.
Velice příjemný a ochotný lékař,mohu jen doporučit.Odešla jsem k němu od Mudr.Karbana a rozdíl je nepopsatelný!!!
host
Pan doktor je velmi svědomitý, laskavý, má smysl pro humor. Vynikající odborník a hlavně klidný, nepodlehne panickému chování pacientek. Všechny problémy odborně posoudí a jasně a srozumitelně vysvětlí. Jsem jeho pacientkou 33 a půl roku a jsem velice spokojená.
bez komentáře
Strašně dobrý lékař i sestřička, jinam bych už nešla. Vstřícný vše vysvětlí a taky vždy pobaví. U něj se člověk nemůže cítit nevítaný. A člověk uněj nečeká celý den, až si dá kafíčko a svačinku jako jiní, nebo se musí zdlouhavě dopředu objednávat. Vřele doporučuji.
nejlepší doktor, velmi milí člověk, ohleduplný a ochotný poradit. dokáže i pohladit po duši svým veselím chováním. p. sestřička je také zlatá!! moc chválím oba a jsem vděčná za to že jsou.
S péčí lékaře jsem nad míru spokojená.
Nejlepší gynekolog v Roudnuici nad Labem
Informace o zkušenostech nejsou k dispozici
Tento specialista ještě nepřidával žádné informace o svých zkušenostech.