Služby

Specialisté

U Ambulatoria 5/669, Olomouc 77200

Názory o lékařích (1)

Na plicním celkově dost hrozný chladný přístup uz od recepce.Sestřičky dávaly celkem nepokrytě najevo, že už se vidí doma, (i když ordinační doba končila za 45 minut)+nezájem o pacienta. Paní doktorka především autortativní, nepříjemná, přehnaně prepeclivá. Ptala se mě i na věci které s plicním vůbec nesouvisely (jestli js. očkovaná proti covidu se nezeptala, když měla podezření na embolii AHA?).Pak mě seřvala, načež se rozhodla se se mnou nebavit a nareagovat na moje dotazy. Odvezli me sanitkou do fakultní nem. kde mi po 3. krevním odběru, CT a EKG zjistili ze mi neni vůbec nic a nemam ani 1 diagnózu, které paní doktorka na plicním odvodila z výsledků. Naprosto zbytečně js. strávila 4 hodiny svého velmi! drahocenného času po doktorech a ještě k tomu úplně zbytečně měla i nervový kolaps. Následující pracovní den Mudr volala a hádejte co mi řekla když jsem jí sdělila že mi vůbec nic nezjistili a že jsem naštvaná! 'Že prý mám být ráda že mi nic nenašli' ! No comment! - Nikdy více!

• MUDr. Jiřina Sobotíková Jiný  •