O nás
Objednáním termínu souhlasíte se storno podmínkami. Při zrušení termínu méně než 24 hodin předem nebo při nedostavení se bez omluvy účtujeme storno poplatek až 900 Kč. Děkujeme za pochopení
Zubní ordinace Dentica v Plzni se zaměřuje na poskytování moderních a dostupných technologií. Jsme přesvědčeni, že jen použitím nejnovějších materiálů a nejmodernějších zdrojů Vám můžeme zajistit optimální výsledky ve všech oblastech Vašich zubních potřeb, zejména v souvislosti s estetikou a trvanlivostí. V zubní ordinaci Dentica se snažíme překonávat očekávání našich klientů. Naším cílem je poskytovat služby, které s hrdostí budete dál doporučovat Vašim přátelům, rodině a známým. Věříme, že Váš úsměv je první věc, které si okolí na Vás všimne a která vyjadřuje Vaši osobnost, sebevědomí, radost a vitalitu. Chceme být partnerem pro Váš zdravý a krásný úsměv. DENTICA - Beauty of Your Smile. www.dentica.cz
O nás
- Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
Názory o lékařích (125)
Kateřina Kočandrlová
Druhy ověření
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Návštěva ověřená
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Jsem s paní zubařkou opravdu moc spokojená. Je milá, empatická a velmi šikovná. Vše proběhlo v pořádku, rychle a bezbolestně. Jako někdo kdo se celý život zubařů bojí, mohu vřele doporučit! U paní zubařky se opravdu není čeho bát. Je profesionální a opravdu velice milá. Děkuji!
Halyna Medianyk
Návštěva ověřená
Super , všehno podrobnosti vysvětlila a dala dobré doporučení
Taisiia Medianyk
Návštěva ověřená
Bylo se mnou zacházeno velmi dobře. Dostala jsem řádnou pomoc.
Olena Ona
Návštěva ověřená
Jsem spokojená z hygienistkou paní Močar.Je šikovná a moc milá .
Honzíková Marie
Návštěva ověřená
Pani doktorka, je velice milá, empatická, precizní. Vážím si jejího profesionálního přístupu
Simona Kadeckova
Vše úplně super rychle a bezbolestne jsem maximálně spok9jena s paní doktorkou
Marie Semeráková
Návštěva ověřená
Čištění kanálků a oprava zubu na jedničku. Ošetřovali mého syna. Přístup úžasný. Velká snaha pomoci bez bolesti.. Poradenství super . Není co vytknout a mohu jen doporučit!!
Lenka
Návštěva ověřená
Dnes jsme byli u pani doktorky poprvé. Zatim velká spokojenost. Pani doktorka i sestřička velmi milá, vše vysvětlila.
Katka
Návštěva ověřená
Velmi profesionální s přátelský přístup,jak paní doktorky,ale i ostatního personálu,který zde pracuje.
Vakaljuková
Návštěva ověřená
Doporučuji všem, kteří hledají kvalitní a profesionální dentální hygienu.
- Vnitřní lékařství zdravotnická zařízení Plzni
- Praktrické lékařství zdravotnická zařízení Plzni