O nás
Objednáním termínu souhlasíte se storno podmínkami. Při zrušení termínu méně než 24 hodin předem nebo při nedostavení se bez omluvy účtujeme storno poplatek až 900 Kč. Děkujeme za pochopení
Zubní ordinace Dentica v Plzni se zaměřuje na poskytování moderních a dostupných technologií. Jsme přesvědčeni, že jen použitím nejnovějších materiálů a nejmodernějších zdrojů Vám můžeme zajistit optimální výsledky ve všech oblastech Vašich zubních potřeb, zejména v souvislosti s estetikou a trvanlivostí. V zubní ordinaci Dentica se snažíme překonávat očekávání našich klientů. Naším cílem je poskytovat služby, které s hrdostí budete dál doporučovat Vašim přátelům, rodině a známým. Věříme, že Váš úsměv je první věc, které si okolí na Vás všimne a která vyjadřuje Vaši osobnost, sebevědomí, radost a vitalitu. Chceme být partnerem pro Váš zdravý a krásný úsměv. DENTICA - Beauty of Your Smile. www.dentica.cz
O nás
- Česká průmyslová zdravotní pojišťovna
Názory o lékařích (98)
M.
Druhy ověření
Ověřujeme pravost všech recenzí, abychom se ujistili, že pochází od pacientů, kteří skutečně navštívili specialistu nebo kliniku. Proto kromě našich standardních postupů jsme zavedli dvě další úrovně ověřování:
Návštěva ověřená
Pacienti, kteří si objednali návštěvu s tímto specialistou a jejich telefonní číslo bylo ověřeno pomocí kódu odeslaného SMS.
Lidska a zaroven profesionalni, vzacna kombinace v dnesni dobe
Milan Duzda
Návštěva ověřená
Kvalitní a velmi dobrý přístup...a komunikace je taky dobrá.
Radomíra Brahová
Návštěva ověřená
v ordinaci jsem byla poprvé. Mimo jiné mi byl proveden i rentgen, kde paní doktorka odhalila blížící se možné kazy, dala mi hned doporučení, abych používala i mezizubní kartáčky, zároveň mám domluvenou schůzku na opravu částečně ulomeného zubu. Zároveň jsem se i objednala na dentální hygienu, kam chodím k paní Močar
Iveta
Návštěva ověřená
Paní Doktorka, milá usmívává, sestřička super, vše podrobně vysvětlily,Strach opadl,velice super pocit, při odchodu z ordinace.
I.M.
Návštěva ověřená
Pani doktorka a sestricka,jsou proste jednicky
Eva Šilhánová
Návštěva ověřená
s návštěvou u paní doktorky jsem byla spokojená, snad po mé špatné zkušenosti se zubaři to tentokrát vyjde a já se budu moci najíst aniž by mně po jídle bolely dásně.
Radka Karafiátová
Velmi dobrý přístup , paní Naděžda Močar je velmi šikovná
Alena
Paní doktorka naprosto skvělá ,pěkný přístup ,vše bylo vysvětleno .Dekuji
Cristina
Návštěva ověřená
Moc příjemná zubařka a sestřička.
Všechno bylo vysvětleno a srozumitelné.
Tereza
Návštěva ověřená
Úžasná paní doktorka, která vše skvělé vysvětlila a velmi příjemná vstupní prohlidka.
- Vnitřní lékařství zdravotnická zařízení Plzni
- Praktrické lékařství zdravotnická zařízení Plzni