DENT MEDICO s.r.o.

(4 názory)

Stomatologie DENT MEDICO je součástí privátní kliniky CARE MEDICO. Nabízíme komplexní stomatologickou péči. Více

Dbejte o své zdraví

Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.

Jak to funguje?

• Přesnost
  • Péče
  • Zařízení
    Lékař: Veronika Kotalíková

Paní Kotalíková je profesionálka s velmi příjemným vystupováním. Je ohleduplná pokud je Vám něco nepříjemné. Na dentální hygienu k ní chodím minimálně 8 let a když změní pracoviště, tak jdu věrně s ní a to kamkoliv. Děkuji!

O
    Lékař: MUDr. Lina Velková protetické konzultace

U pani doktorky jsem byl na konzultaci. Cela konzultace byla velmi emotivni zakoncena kvantitativnim odhadem pravdepodobnych nakladu na radu osetreni.
    Celkove chovani bylo neprofesionalni, doprovazeno irelevantnimi recmi.
    Pokud jdu na konzultaci za kterou platim ocekavam profesionalni chovani, objektivni komentare, fakta a racionalni rozhodovani.
    V danem pripade bylo citit prodej sluzeb nikoliv pomoc pacientu.
    Nedooporucuji.

Lékař: MUDr. Barbora Klasová replantace zubů

Nechal jsem si u paní doktorky zhotovit celou horní dutinu ústní pomocí fazet metodou Cerec. Musím říct že paní doktorka je velice profesionální.
    Dokonce Vám řekne kdy by jste se měl připravit na bolest, co zrovna dělá a ráda Vám vše vysvětlí. Paní doktorka je velice milá, stejně tak jako její asistentka. Obě jsou moc vtipné.
    Cena kliniky je třeba vyšší, ale zná svou cenu. Pokud jdete na nějaký zákrok takový, nebojte si připlatit.
    Vřele doporučuji!

Lékař: Veronika Kohoutová instruktáž domácí dentální hygieny

Milý, sympatická a velmi profesionální dentální hygienistka. Děkuji za osvětu jak se správně starat o chrup a těším se naviděnou! A ano, stále už měsíc v kuse používám mezizubní kartáček! :D

Související vyhledávání