MUDr. Vladimír Šrubař

Valašské Meziříčí 1 adresa

Praktický zubní lékař

Křižná 857, Valašské Meziříčí 75701

• H

Velmi příjemný, lidský, milý profesionál. Jsem nejen spokojena, jsem nadšena. Nejlepší zubař, jakého jsem poznala!

Výborný zubař, doporučuji.

• Q

Skvělý lékař ! Jsem rád, že mám to štěstí, že pečuje o můj chrup.

• Paní Motalíková, nejspíš nevíte, že pan Doktor Šrubař i jeho syn jsou také zubní chirurgové. Když je u něj Vaše sestra nespokojena, tak jí přece nic nebrání změnit zubního lékaře. Ovšem pochybuju, že v okolí najde lékaře stejné kvality.

• supr

• Nejlepší pan doktor jakého znám.

• Odborník na svém místě.

Já chodím k panu doktorovi jen na preventivní prohlídky, objednává se vždy minimálně 1,5 měsíce dopředu. Pan doktor nemluví, nikdy mě neinformoval o tom, jak správně čitit zuby a vůbec jak si počínat, aby člověk zubaře navštěvovat nemusel. Sestřička je příjemná. Čekací doba na ošetření (po předchozím objednání)cca 10-20 minut. Dceru (16 měsíců) bych k němu nepřihlásila, určitě by se ho bála.

Odborník, dělá rychle, bezbolestně, kvalitně a za to se platí:-) Určitě bych neměnila.

Velice dobrý a i velice jemný,ale musíte chodit s naditím měšcem.......