Pražská 207, Unhošť 27351
I
Ivana Kyselová
Pan doktor je ochotný, pečlivý, velice příjemný, vždy pomůže. Nikdy nečekám v čekárně déle než 10-15 minut, nevykecává se s pacienty, vyslechne, vyšetří, předepíše léky. Skvělý doktor.
• Ordinace prakt.lékaře pro dospělé • Jiný •
Ordinační doba je skvělá, protože jsou tam každý den a velmi dlouhou dobu. V případě, že ani jeden z lékařů nemohl být ve službě, tak tam byl záskok v podobě jiné lékařky. Když je cokoliv potřeba, tak není potřeba u lékaře vyřídit.
• Ordinace prakt.lékaře pro dospělé • •
M.P.
Zkušenosti, ochota, lidskost.
Pan doktor je podle méího názoru hodně náladový,někdy tam přijdu a stěží mě pozdraví a někdy se směje .Každý máme své dny a trable.Jako lékař dobrý až na to,že na většinu věcí nasazuje antibiotika,když pořádně neví co Vám je.Možná jako pojistku...
Opět mi pomohl můj praktický lékař Vladimír Ječmen, když jsem měla úporné bolesti ramenního kloubu, a nic na to nepomohlo. Nejsem žádný hypochondr, ale když je mi nejhůř, on mi vždycky pomůže. D.Machová
MUDr. Vladimír Ječmen je praktický lékař, o kterém se dá bezpečně prohlásit, že je zde pro pacienta. Jeho ordinační hodiny jsou rozvrženy tak, aby vyhovovaly pacientům s nejrůznější pracovní dobou. Je ochotný a příjemný a vždy se snaží pro pacienta udělat to nejlepší. V diagnostikování má bohatou praxi, což je pro pacienta velký přínos. MUDr. Ječmen se svou ordinací je lékařská jistota a on sám má v sobě "zakódovaný" Hypokratův slib a svou praxi provozuje jako službu nemocným.
každý doktor má něco, ale vždy mě pomohl kladně.
J.S
je hodný a pomáhá
Machová Drahuše
Doporučuji pana doktora Ječmena, je příjemný, pečlivý, dokáže i zvednout náladu.Má dobrý přístup k pacientovi a jeho diagnoza sedí.