MUDr. Vladimír Horák

Kralupy nad Vltavou 1 adresa

Ordinace PL pro dospělé

E. Beneše 695, Kralupy nad Vltavou 27801

• V

Moc mi pan doktor pomohl se zažívacími obtížemi, velmi dobrá zkušenost po změně doktora...

• I

No, nevím, mojí mámě napsal antibiotika, která se nesmí užívat po mozkové
    mrtvici (a věděl, že ji měla) a navíc řekl, že při těchto antibiotikách nemáme
    dávat léky na ředění krve. Výsledek se dostavil do týdne - máma prodělala druhou
    mrtvici :-( (ale na zápal plic antibiotika zabrala....)

Horák je výborný doktor! Okamžitě posílá na různá odborná vyšetření, u něj fakt zanedbání nehrozí. A jak tu lidi píšou, že na každou virozu píše antibiotika, asi byste se měli, vážení, zamyslet sami nad sebou. To snad ví každej, že na virozu antibiotika nezaberou a pokud máte rentgenový oči a víte přesně, co vám je, pak nechápu, proč vůbec k doktorovi lezete!! Měli byste taky vědět, že tento doktor se neustále vzdělává. A kdyby každej obvoďák měl takovou sestřičku, mohl by si pískat on i pacienti.
    Záskok je kráva!

Nevím, jak může tento doktor mít záporné hodnocení. Je to profík. V létě jsem byl i u jeho kolegy, nějaký mladý pan doktor, byl taky super!! On, jeho kolega, sestřička - všichni milí a profesionální. Kéž by takových doktorů bylo víc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! J.

• Jsem opravdu spokojená s panem doktorem Horákem a jeho milou sestřičkou.

• Je to doktor škrášek na všechno má prášek. /antibiotika/ už k němu nechodím..

• Takového lékaře jako je doktor Horák nepotkáte široko daleko.Odborník,nikdy nic nezanedbá a nepodcení.Vždy udělá pro pacienta maximum.Tak doufejme,že nás pan doktor neopustí.A sestřička,ta je také skvělá.

• Nejlepší diagnostik široko daleko.

Umí,ví,pomáhá.Je opravdu odborníkem.

• Kvalitni, zkuseny, velmi vzdelany.