Česká 54, Beroun 26601
Havlíčkova 113, Beroun 26601
K. Dvořáková
Pan doktor Krůta je vynikající odborník a milý člověk, což hraje velkou roli s přihlédnutím k obavám, se kterými se většinou vchází do zubní ordinace. Poslala mě k němu moje paní zubařka na vytrhnutí stoličky. Vše proběhlo rychle s patřičným vysvětlením, poučením o následné péči. Za 10 minut jsem bylo po všem a bez komplikací.
Celá ordinace je velmi příjemná - od recepce, přes sestřičku a pan doktor je vážně profík. Jen víc takových zařízení s lidským přístupem!• Ordinace PL stomatologa • Jiný •
I
Ilona
Pana doktora mohu doporučit, příjemný a profesionální přístup a moc milé sestřičky, včetně dentální hygienistky. Kdyby to takhle fungovalo všude, to by bylo na světě krásně. Ještě jednou moc děkuji.
Vanessa
Nejlepší stomatochirurgie! Extrakce 8 bez problému a bez bolesti, následná péče jako procházka růžovým sadem..žádná bolest, žádné komplikace. Pan zubař byl vždy milý, každý krok mi byl předem vždy vysvětlen, vždy se ptal na aktuální stav a jestli je vše v pořádku. Opravdu moc děkuji, jinam bych už na trhání nešla.
Jaroslav Kališ
Poděkování p.doktorovi poté, co jsem potřeboval vytrhnout zub a ve spádové oblasti Kladnomi ho odmítli vytrhnout s tím,že se musím objednat na květen /25.5./. Byl milý,příjemný a šikovný
Z
Zdenka Wimmerová
Moje ošetřující lékařka mě poslala k pan doktorovi na vytržení zubu s tím,že se obávala komplikací.Moc jsem se bála,ale po vytržení zubu jsem zjistila,že to bylo zbytečné.Celé vytržení mého zubu trvalo necelých 10minut.Pan doktor je skutečný profesionál,milý,vstřícný.Kéž by bylo takových zubařů více.Moc děkuji.
Ilona Voráčková
U pana doktora jsem byla včera už podruhé na trhání dolní osmičky - opět velmi profesionální a milý přístup, jak pana doktora, tak i sestřiček. Zub byl hned venku a dnes mě to už skoro nebolí.
jef117
Byl jsem na vytrhnuti zubu moudrosti. zakrok byl v poradku bohuzel po operacni lecba stala za to! Vubec mi nebyl dan dren takze vikend byl ve znameni krabicky prasku proti bolesti. V pondeli se teda smiloval a dal mi dren, bohuzel takovy ktery se jiz nemeni. bolest a zanet se samozrejme vratily, ale dalsi osetreni uz nebylo. nebyl sem ani vpusten do objektu! po navsteve me zubni lekarky sem zjistil ze lecba byla od zacatku nevhodna a nebylo ani prihlednuto k tomu ze jsem jeden z mnoha kterym se tyto zakroky hoji dele. tedy kdyz to schrnu: JIZ NIKDY!!! a i stehy si radsi necham vyndat jinde
• Ordinace PL stomatologa • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
L.J.
Dobrý den, dnes jsem byla mojí lékařkou odeslána na vytržení zuby, který již byl ve velkém zánětu, měla jsem veliký strach z bolesti, ale pan doktor a sestřičky byly skvělé. Pan doktor zub umrtvil a při trhání jsem vůbec nic necítila. Musím ocenit jeho profesionální i lidský přístup. Moc panu doktorovi děkuji, že mi ulevil od veliké bolesti.
Monika K.
Ráda bych touto cestou vyjádřila poděkování a zároveň vystřihla panu doktorovi velikou pochvalu. V průběhu 1 měsíce jsem jeho ordinaci navštívila celkem 2x. V rámci těchto návštěv mi pan doktor vytrhal všechny 4 "osmičky". I přes mou vnitřní paniku ze zubařů, mě pan doktor Krůta přesvědčil, že i trhání zubů (zejména moudráků) nemusí být v žádném případě bolestivé. Chtěla bych vypíchnout velice přívětivý a milý přístup nejen pana doktora, ale i sestřiček. Po vstupu do ordinace mi nejprve vysvětlili, jak se bude postupovat, poté došlo k umrtvení, následně jsme počkali cca 5 minut, než začne injekce působit a poté došlo k BEZBOLESTNÉMU vytržení zubů. Celý průběh (2 zuby za 1 návštěvu venku) trval celkem 10 minut. Byla jsem velmi spokojena a všem ( i těm, kteří nevěří) pana doktora vřele doporučuji.
• Ordinace PL stomatologa • extrakce zubu •
machova.eliska
Obávané a roky odkládané trhání osmičky provedené bezbolestně do 5 minut (i včetně pozdravu a 2 injekcí). Ošetření provedeno na doporučení mé paní zubařky, byla to jednorázová návštěva. Pan doktor toho možná moc nenamluví, ale vše při ošetření stručně průběžně popisuje. Ordinace a čekárna krásné, čisté, útulné, ošetření provedeno dokonce výrazně dřív než jsem měla jít na řadu. Paní sestřička milá. Ještě jednou děkuji a kudy chodím, tudy chválím.
• jiné místo • stomatochirurgie trhání osmičky •