Příčná 236, Holýšov 34562
Stefan Szeder
Velmi pečlivěj za těch pár let co knemu chodí celá naše rodina žádnej problém .Někdy si můžete myslet že to s péči přehání,ale pořád lepší přehnaná péče než něco zanedbat,prostě člověk na správném místě Sz.Š.
Vladimír
Pan doktor nerozezná angínu od bolesti v krku, jelikož nikdy nedělá výtěr z krku!
Takže se ptá co vám je a tím si uděláte diagnozu sám. SUPER! Každá druhá návštěva a mám jeho prst v konečníku....taky SUPER. A když neví (nevíte vy) pošle vás ke specialistovi. Takový doktor můžu být i já! Jen škoda že tady v Holýšově není ještě jeden který by bral lidi........by jste viděli ten nával jak by tam všichni utekli.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
K.R
Praktik s dobrým rozhledem. Snad až moc pečlivý, když jdete jen na prohlídku a subjektívně se cítíte dobře. Nesnáší simulanty a dá to znát. Mám k němu důvěru.
Jsem v celku spokojen můžu doporučit vždy mi vyhověl a po odborné stránce si taky nemůžu stěžovat.R.K.
Dobrý není mu co vytýkat. Jeho pacient MC
super
Není problém
U
uznevim
Nemá chybu to je fakt, ale jak kdy.
- nejhorší jsou návaly lidí v jeho čekárně a návštěva je často na 6 hodin (10-20 min v ordinaci, zbytek v čekárně)
- jeho svlékací kabiny jsou jako dělané pro to, aby se po celém širokém okolí roznášely drby, co taková ochrana dat?
- někdy je opravdu velký detailista, nad čím by jiný Dr. mávl rukou, on se snaží nic nezanedbat a raději dá doporučení ke specialistovi navíc
Nemá chybu
```• • •